Fusion Mu Mehane HB mi?

Kodla Büyü
megane hb'nin çok hoş bir görüntüsü var. buna karar verirseniz kesinlikle beyaz rengini alın.

abim geçen hafta perşembe almış benim de hoşuma gitti peki kullananlar var mı onlardan yorum alsak süper olacak

Hocam kesinlikle megane HB gayet konforlu sadece bagaj kısmı küçük onun haricinde çekişi kuvvetli kullanımı çok rahat..

klavyede g ile h yanyana. arkadaş yanlış basmıştır. bunda abartılacak ne var? anlaşıldıktan sonra sorun yok, anlaşılmıyosada ne demek istediğini sorarız. bende bu imla kurallarına takanlara kıl olurum. sonuçta kompozisyon yazmıyoruz.

Araç konusunda magane mı fusion mu birsey diyemeceğim ama ikisinden birini tercih edeceksende görüntüsünden çok güvenlik bakımından incele derim.
Sonuçta içinde can taşıyacak araba.
Şimdiden hayırlı olsun.

Valla hocam, fusion la megane arasında özellik olarak farklar var.

İhtiyaca göre :S Hadi focus megane golf corolla kıyaslasak neyse ama fusion biraz daha farklı, babamda 2010 fusion var, konfor düşük, altı çok yüksek, dizel olduğunundan yakıtı çok iyi, bozuk yollar ve özellikle köyle bağlantısı olanlar için iyi.

Ama bir opsiyon daha istersen eğer, toyotaya bak derim, alemde en az sorun çıkartan arabalardan.

Ne yaparsan yap, Yaşadığın yer, aile, çocuk, bagaj, yakıt, performans, güvenlik, sorunsuzluk, 2.el, servis ağı gibi bilgileri kendine göre değerlendir, Sana uygun arabayı bulursun inşallah

Saygılar

fusion, 2006dan beri aynı kasa çıkartıyor,aldığın sıfır bir fusion sende heycan uyandırmaz ama megane hb mükemmel bir tasarımı var. dizel almanı tavsiye ederim araba yakıt tüketmiyor kokluyor resmen hem konfor bakımından daha iyi

fiyat performans olarak olaya bak bence. Fusion 30000 lira sanırım sıfırı ve başka opsiyonu yok diye biliyorum. Megane nin 30000 lik olanı ile onun arasındaki donanım özellikleri, sürüş zevki, yakıt tasarrufu gibi karşılaştırmalar yapabilirsin. Dizel alacaksan ford dizel motor konusunda iyidir mesela.

Ekleme: Megane ile niye fusion arasında kaldınız onu da anlamadım ama. Focusla düşünmelisiniz bence. Fusion ara model gibi ne olduğu belli değil.

ozkansedef' Alıntı:
fiyat performans olarak olaya bak bence. Fusion 30000 lira sanırım sıfırı ve başka opsiyonu yok diye biliyorum. Megane nin 30000 lik olanı ile onun arasındaki donanım özellikleri, sürüş zevki, yakıt tasarrufu gibi karşılaştırmalar yapabilirsin. Dizel alacaksan ford dizel motor konusunda iyidir mesela.

Ekleme: Megane ile niye fusion arasında kaldınız onu da anlamadım ama. Focusla düşünmelisiniz bence. Fusion ara model gibi ne olduğu belli değil.

fusion'a cip yavrusu diyorlar hocam :)

BBNET
Geri