Görev yeri belgesiyle eğitimci üyeliği 1 yıl ücretsiz. Her yıl yenilersiniz. Size bu görevi kim verdiyse görev yeri belgesiyle üyelik alsın, kullansın. 8-9 yıldır tam sürüm kullanırım. 1 hafta kadar önce görev yeri belgemi tekrar yükledim ve yeniledim.Hocalarım fusion programı indirmem söylendi ancak full olanı bulamadım bu konuda bilginiz olursa sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Lab daki öğrenci bilgisayarlara da kurmam söylendi hocam full versiyonlu olanı bulamadımFusion 360 lisanslı bir programdır hocam. Autodeskten indirin. web tabanlı oturum açtırdıktan sonra kullanılmakta. Kırılmış versiyon varmı bilmiyorum. Ama eğitici veya öğretmen lisansı ile ücretsiz kullanabilirsiniz.
sanırım kişisel kullanım için de kısıtlı özellikler sunuluyormuş.
Ben her yıl muhakkak birkaç kez kullanırım 3d yazıcı için model hazırlamada.
Hocam kim söylediyse ona söyleyin bu ticari bir program diye. Windowsunuz varsa kurarsınız ama söylediğim gibi oturum açtırıyor.Lab daki öğrenci bilgisayarlara da kurmam söylendi hocam full versiyonlu olanı bulamadım
Tekrar yazayım, eğitim üyeliği ücretsiz ve full. Her yıl görev yeri belgesini tekrar tekrar yükleyerek yenileyebilirsiniz. 250 öğrenciye kadar da e-posta ile davetiye atabilir ve kullandırabilirsiniz. İster evinde oturum açar kullanır istersen okul laboratuvarında. O nedenle de size kim söylediyse o kendi görev yeri belgesi ile birlikte üyelik alsın yazdım. Kendi üyeliğinden kimlere kullandıracaksa e-postalarına davetiye göndersin. Siz o potaya girmeyin derim ama yine de sizin kararınız. Bendeki durum aşağıdaki gibi, yakın zamanda süre bitti yeniden görev yeri belgemi yükledim, yenilendi.Görev yeri belgesiyle eğitimci üyeliği 1 yıl ücretsiz. Her yıl yenilersiniz. Size bu görevi kim verdiyse görev yeri belgesiyle üyelik alsın, kullansın. 8-9 yıldır tam sürüm kullanırım. 1 hafta kadar önce görev yeri belgemi tekrar yükledim ve yeniledim.