Fusion 360 programı

Kodla Büyü

gsultra

Aktif Üye
Hocalarım fusion programı indirmem söylendi ancak full olanı bulamadım bu konuda bilginiz olursa sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Hocalarım fusion programı indirmem söylendi ancak full olanı bulamadım bu konuda bilginiz olursa sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Görev yeri belgesiyle eğitimci üyeliği 1 yıl ücretsiz. Her yıl yenilersiniz. Size bu görevi kim verdiyse görev yeri belgesiyle üyelik alsın, kullansın. 8-9 yıldır tam sürüm kullanırım. 1 hafta kadar önce görev yeri belgemi tekrar yükledim ve yeniledim.

Fusion 360 lisanslı bir programdır hocam. Autodeskten indirin. web tabanlı oturum açtırdıktan sonra kullanılmakta. Kırılmış versiyon varmı bilmiyorum. Ama eğitici veya öğretmen lisansı ile ücretsiz kullanabilirsiniz.
sanırım kişisel kullanım için de kısıtlı özellikler sunuluyormuş.

Ben her yıl muhakkak birkaç kez kullanırım 3d yazıcı için model hazırlamada.

Fusion 360 lisanslı bir programdır hocam. Autodeskten indirin. web tabanlı oturum açtırdıktan sonra kullanılmakta. Kırılmış versiyon varmı bilmiyorum. Ama eğitici veya öğretmen lisansı ile ücretsiz kullanabilirsiniz.
sanırım kişisel kullanım için de kısıtlı özellikler sunuluyormuş.

Ben her yıl muhakkak birkaç kez kullanırım 3d yazıcı için model hazırlamada.
Lab daki öğrenci bilgisayarlara da kurmam söylendi hocam full versiyonlu olanı bulamadım

Görev yeri belgesiyle eğitimci üyeliği 1 yıl ücretsiz. Her yıl yenilersiniz. Size bu görevi kim verdiyse görev yeri belgesiyle üyelik alsın, kullansın. 8-9 yıldır tam sürüm kullanırım. 1 hafta kadar önce görev yeri belgemi tekrar yükledim ve yeniledim.
Tekrar yazayım, eğitim üyeliği ücretsiz ve full. Her yıl görev yeri belgesini tekrar tekrar yükleyerek yenileyebilirsiniz. 250 öğrenciye kadar da e-posta ile davetiye atabilir ve kullandırabilirsiniz. İster evinde oturum açar kullanır istersen okul laboratuvarında. O nedenle de size kim söylediyse o kendi görev yeri belgesi ile birlikte üyelik alsın yazdım. Kendi üyeliğinden kimlere kullandıracaksa e-postalarına davetiye göndersin. Siz o potaya girmeyin derim ama yine de sizin kararınız. Bendeki durum aşağıdaki gibi, yakın zamanda süre bitti yeniden görev yeri belgemi yükledim, yenilendi.

1757615738461.webp
1757615828952.webp

Siz kullanmayacaksanız size bu görevi veren kim? Siz neden yapıyorsunuz? v.s. merak etmedim de değil. Saygılar...

Son düzenleme:
Eğitim üyeliği ile 1 yıl kullanabilirsiniz tam sürümünü. her yıl görev yeri belgenizi tekrar göndererek yenileyebilirsiniz üyeliğinizi. bu programı yasa dışı yüklemenin hiçbir yolu yok. kim kullanacaksa bu işlemleri yapabilir ve 250 öğrenci de ekleyebilir.

bende @zulfikar1985 hocama katılıyorm neden ısrar ediliyor. Müfredatta öyle birşey var da öğrencilere mi anlatılacak yoksa başka birşey mi?
Benimde nisan da bitecek tekrar belge yükleyip yenilerim yine. ama hocamın söylediği çok ısrarcı olan kendi görev yeri belgesini yükleyip bu olayı çözebilir.

ilksms
Geri