T ti_esti_to Site Gezgini Mesajlar 82 21 Mart 2012 #1 Arkadaşlar Full Petrol nasıldır? Zaman zaman %12 gibi cazip indirimler yapıyor. Kullanan var mı? Görüşlerinizi paylaşır mısınız?
Arkadaşlar Full Petrol nasıldır? Zaman zaman %12 gibi cazip indirimler yapıyor. Kullanan var mı? Görüşlerinizi paylaşır mısınız?
evrim0626 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,224 21 Mart 2012 #2 valla fiyatı çok güzelde bn cesaret edemedim. bazı forumlarda az km yaptığını okudum. bazıları çekişden düştü dedi. ama memnun olanlar hiçbir sorun yok diyenlerde var. ufak kar edelim derken büyük arızalar çıkartmamak için ben hiç denemedim.
valla fiyatı çok güzelde bn cesaret edemedim. bazı forumlarda az km yaptığını okudum. bazıları çekişden düştü dedi. ama memnun olanlar hiçbir sorun yok diyenlerde var. ufak kar edelim derken büyük arızalar çıkartmamak için ben hiç denemedim.
U uguer Aktif Üye Mesajlar 150 21 Mart 2012 #4 1,5 yıldır kullanıyorum memnunum, çekişten düşmedi, diğerleriyle aynı km yapıyor, garanti de veriyor zaten :+1:
1,5 yıldır kullanıyorum memnunum, çekişten düşmedi, diğerleriyle aynı km yapıyor, garanti de veriyor zaten :+1: