Full ders mi btr mi ?

Kodla Büyü

kondansatör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Iki yıldır Yoruldugumu hissediyorum sizce 30 saat derse girmek mi iyi btr mi .tayin mi istesem kafamda sorular :?

rahat bir uyku güzel bir kahvaltı ardından bir kağıt bir de kalem ile isteklerinin artıları ve eksilerini yaz.
gerisi toplama çıkarma işlemi.

kolay gelsin. :oops:

kadrolu olduğunu okulda btr yapacaksanız olur derim. çünkü sadece derse girmek isteseniz bile istekleri geri çeviremeyecek ve vicdanen okuldaki işlere koşturacaksınız. ama hayır ders haricinde kesinlikle yapmam diyorsanız kafa rahatlığı için derse girin derim.

kendi okulunuzda derse girip başka okula btr gidecekseniz hem yorulursunuz hem iki tarafa da pek faydanız dokunmaz.

tabi ki karar sizin. ulaşım, maddiyat, zaman vs vs vs gibi düşünülmesi gereken şeyleriniz de olabiilir

kondansatör' Alıntı:
Iki yıldır Yoruldugumu hissediyorum sizce 30 saat derse girmek mi iyi btr mi .tayin mi istesem kafamda sorular :?

Okulda iki kişi iseniz ve BTR olmak istemiyorsanız derslere girin. İdare ve çevrenin işlerini yapmayın. Tek iseniz BTR olmak mantıklı çünkü isteseniz de istemeseniz de bir şekilde size idarenin işlerini yaptıracaklardır.

Tayin konusunu ise anlamadım. İl içi, dışı ve özür atamaları bitti. Nasıl olacak?

Hocam idareden ya da diğer arkadaşlardan gelen isteklere hayır diyip uğraşmayacak durumdaysanız dersinize girin çıkın derim. Yok hem derse girerim hemde o işleri bana yine yaptırırlar diyosan tabiki btr.

Kendi okulunda isen idarecilerle aran iyiyse btr yok lisede görevlendirme alacaksan iki tarafın işi bana kalır uğrasamam dersen full ders.

İkisinde bulunduğu şartlara bağlı;
Okul: idare, öğrenci sayısı, laboratuvar durumu..
BTR: idare, tablet var mı, akıllı tahta sayısı, öğretmenler, çalışma saatleri ..
Daha sayayım mı :)

:+1:
gokceyenerler' Alıntı:
İkisinde bulunduğu şartlara bağlı;
Okul: idare, öğrenci sayısı, laboratuvar durumu..
BTR: idare, tablet var mı, akıllı tahta sayısı, öğretmenler, çalışma saatleri ..
Daha sayayım mı :)

Hocam, tek öğretmensen zaten o 30 saat derse girmen gerkiyor. BTR yazısında var. Velevki idarenen bir şekilde halledebiliyor. Sen varken dersini başka branştan birine bırakmayı düşünmüyorsun değil mi? Bu BTvY dersinin gereksiz bir ders olduğu gibisinden bir görünstü sergiler.

Kendi okulumda btr olamıyorum hocam aslında memnunum okulumdan çok ders beni yoruyor o yuzden tayıim mi istesem diyorum

Ders her zaman daha iyidir. İdare iyiyse btr de iyidir. Okuldaki herşeyi kayıtsız her şeyi yapan biriyseniz btr asla. Buna insanlara çok fazla yardımcı olmakta denebilir belki. Karar senin.

Çoğu arkadaşın dediği gibi şartlara göre artılarını ve eksilerini iyi belirleyip ona göre karar vermek en doğrusu.

siniflar da onemli. 7-8 lerde secmeli olacagi icin pek kaale almiyorlar. 5 ve 6 lar ise daha istekli oluyor.

hani okulun birini aradım geçenlerde durum nedir sorayım diye...
Kahramanmaraş fatih anadolu lisesi.
Müdürmüş çıkan, kendimi tanıttım hocam okulunuzu yazmayı düşünüyorum durum nedir dedim.
tahtalarda sorun varmı daha önce okulunuzda arkadaşlar çalıştı mı?
" sorun olsa çözmeyecek misin" "Hocam sen bizim okula gelme, " "Zaten senin arkadaşların bu hale getirdi"
Adam hem kendini tanıtmıyo, hem böcek muamelesi yapıyo, eczaneden hiç çıkmamış belli.
Abi böyle adamlarla çalışmaktan elbette ki iyidir ders. Maalesef bu sene yazmak zorundayım işi öğrenmek, kendimi geliştirmek adına. okulumda kurulum bu sene sağlandı ancak... müdürümüz sabahcı istiyor. iki devre istemiyor.
Bu tereddüt edilen hususlar yazılarını çıkaran tüm arkadaşları da alkışlıyorum burdan, ayrıyeten bilişimciler formatörlük istemiyor diyenleri de... Adam gibi bir adam yok ki peşinden sürüklenelim... Hepsi de GÖREVLENDİRME ÖĞRETMEN (bu sözüm torpilli müdürlere)

BBNET
Geri