fujitsu laptop projeksiyon sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keyloger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

keyloger

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar sosyalbilgiler sınıfımızda fujitsu siemens AMILO PRP 2035 laptop ve sony projeksiyon makinesi ,laptopda görüntü var ama projeksiyondan görüntü alamıyorum. Fn F3 tuşunu kullanarak yapmaya çalıştım laptok ekranı kararıyor ama yine projeksiyonda görüntü yok, görüntü ayarlarından 2. monitör falan dedim yine görüntü yok, ekran kartı Ati yada nvidia deil ,VIA UniChrome Pro IGP Graphics integrated in VIA VN800 die bişi, sosyal sınıfına kasa götürdüm taktığımda görüntü var, kablo ve projeksiyon sağlam yani. hiç bu makine ile uğraşan varmı, yada fikri olan varmı?

sorun driverda gibi gözüküyor. en güncel ekran kartının driveri bir yükle.

hocam üreticinin sitesinden yükledim en son vermiş olduğu sürücüyü sorun çözülmedi...

hocam bende 2045 var, taktığım tüm projeksiyonlarda çalıştı şimdiye kadar. bir monitöre bağlayarak dene hocam. birde fn f4 değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum?

Hocam projeksiyon kablosu kaç metre ? Bende de benzer problem var 20 mt kablo... kasaya takınca görüntü veriyor ancak laptopa bagladımda görüntü vermiyor ben kablonun uzunluğuna verdim durumu sizce olamaz mı ?

Phascolarctos cinereus' Alıntı:
hocam bende 2045 var, taktığım tüm projeksiyonlarda çalıştı şimdiye kadar. bir monitöre bağlayarak dene hocam. birde fn f4 değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum?
hocam ekran simgesi var F3 tuşunda ama yarın bide F4 deneyeyim...

halukk' Alıntı:
Hocam projeksiyon kablosu kaç metre ? Bende de benzer problem var 20 mt kablo... kasaya takınca görüntü veriyor ancak laptopa bagladımda görüntü vermiyor ben kablonun uzunluğuna verdim durumu sizce olamaz mı ?

BBNET
Geri