ftp ye dosyalarımı yükleyemiyorum!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haragoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

haragoz

Aktif Üye
arkadaşlar okulumuzun eski site dosyalarını ftpden silip, yerine yeni sitemizin dosyalarını kopyala yapıştır yaptıp. ama ftp hata verdi. alttaki ekran çıkıyor..ne yapilirim? şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

• ftp.JPG
    ftp.JPG
    137.8 KB · Görüntüleme: 666
arkadaşlar bir fikri olan yok mu? şuan da ftp ye giriş yaptığım zaman bende kullanıcı adı ve şifrenin girildiği pencere açılmıyor.bu pencereyi kendimiz açabiliyorsak nereden açabiliyoruz..lütfennnn acil yardımm

hocam bu aralar mebin bütün serverlarında sorun var ama size filezilla programını tavsiye ederim o program ile direk yükleyebilirsiniz uğraşmadan

onunlada dniycem hocam. yalnız merak ettiğim şey şimdi bana neden ftp şifremi sormadığı? ftp sayfasının güvenli kapatılması için bir işlem mi yapmam lazım?

şimdiden teşekkür ederim hocam..yalnız bu programı hiç kullanmadığım için nasıl olacğını kısaca anlatırsanız çok sevnirim

sizde gene iyi herkezde filezilla işliyor diğer okulların sayfasını yapıyorum kendi okulumda olmuyor neden acaba siteyi sadece güncellemeye çalışıyorum müdür değişti sadece onun ismini değiştirip kayıt ediyorum olmuyor tekrar dosyayı çektiğimde isim değişmiş doğru ama internet üzerinde niye gözükmüyor anlamış değilim :(

filezilla veya yaka hocamın bahsettiği cuteftp. valla hocam bu bilgisayarların tutarsızlıklarından bıktım

hocam üstte sunucu olan yere mebşn ftp sitesini kullanıcı adı ve parolasını yazıp bağlan dediğinizde bütün dosyalar karşınıza geliyor daha sonra değişiklik yapmak istediğiniz dosyayı önce makinanıza kayıt edip değişiklik yaptıktan sonra tekrar üzerine yaz seçeneğini işaretleyin

hocam adres çubuğuna mebin ftpsini yazınca, ilk açtığımız zamandaki gibi kullanıcı adı ve şifre pencersi gelmiyor. direk sayfa açılıyor. sanırım tekrar kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilsem sorun çözülecek gibi..

hocam internet ttarayıcısı değil filezilla programından giriş yapacaksınız tarayıcınızda şifre kayıt edilmiş sanırım ondan sormuyor

çok sağolun hocam.. sonrasında idare çağırınca bütün işler yarım kaldı.az önce evde cute ftpyi indirdim

herkese teşekkürler arkadaşlar nihayet cute ftp sayesinde siteyi yayınladım..biraz eksiklikleri olsada hayata geçti:)

BBNET
Geri