Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar okulumuzun eski site dosyalarını ftpden silip, yerine yeni sitemizin dosyalarını kopyala yapıştır yaptıp. ama ftp hata verdi. alttaki ekran çıkıyor..ne yapilirim? şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar bir fikri olan yok mu? şuan da ftp ye giriş yaptığım zaman bende kullanıcı adı ve şifrenin girildiği pencere açılmıyor.bu pencereyi kendimiz açabiliyorsak nereden açabiliyoruz..lütfennnn acil yardımm
onunlada dniycem hocam. yalnız merak ettiğim şey şimdi bana neden ftp şifremi sormadığı? ftp sayfasının güvenli kapatılması için bir işlem mi yapmam lazım?
sizde gene iyi herkezde filezilla işliyor diğer okulların sayfasını yapıyorum kendi okulumda olmuyor neden acaba siteyi sadece güncellemeye çalışıyorum müdür değişti sadece onun ismini değiştirip kayıt ediyorum olmuyor tekrar dosyayı çektiğimde isim değişmiş doğru ama internet üzerinde niye gözükmüyor anlamış değilim
hocam üstte sunucu olan yere mebşn ftp sitesini kullanıcı adı ve parolasını yazıp bağlan dediğinizde bütün dosyalar karşınıza geliyor daha sonra değişiklik yapmak istediğiniz dosyayı önce makinanıza kayıt edip değişiklik yaptıktan sonra tekrar üzerine yaz seçeneğini işaretleyin
hocam adres çubuğuna mebin ftpsini yazınca, ilk açtığımız zamandaki gibi kullanıcı adı ve şifre pencersi gelmiyor. direk sayfa açılıyor. sanırım tekrar kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilsem sorun çözülecek gibi..