FTP YE DOSYA AKTARAMIYORUM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hsezgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hsezgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ARKADAŞLAR FTP YE DOSYA AKTARAMIYORUM NEDENİ NE OLABİLİR. DENEDİM FTPDEN BİLGİSAYARA AKTARIM YAPILIYOR...

bende az önce file zilla ile aktarım yapamadım , silme işlemi yapmadım ,isim değiştirme işlemi yapamadım 550 File "/xxxx.html" can't be renamed. diye hata veriyordu, internet explorer ile açtım ftp yi sorunsuz hallettim. bazen bu tip hatalar olabiliyor.

bende okulun web sitesini güncellerken normal paralı bir hattan güncelleme yapınca meb sitelerine dosyaları yazamadı bir türlü daha sonra mebin kendi okullara verdiği hattan filezillayla yapınca sorunsuz yükledi, belki sizde de böyle bir sorun olabilir

hocalarım filezilla veya cute ftp gibi programlarla FTP ye dosya aktarırken, güvenlik duvarından bu programlara izin verirseniz daha verimli bir şekilde dosya aktarımı yapabilirsiniz...

hocam bende fileziladan dün aktarım yapamıyordum
ne yüklersem 0 kb gösteriyordu k12 lerin site kapasitesi 100 mb ile sınırlı olduğu için kabul etmiyormuş
dosyalardan biraz temizlik yaptım şua nada bir sorun olmuyo sizdede böle bir soru olabilir dsyaların boyutunu kontrol edin

BBNET
Geri