ftp.meb.k12.tr ye giremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayme34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ayme34

Site Gezgini
Arkadaşlar ftp.meb.k12.tr ye dosyalarımın bir bölümünü attım. Devamını bugün atayım dedim. Önce açtım ftp klasörümü birkaç dosya yükledim. Sonra ulşamıyorum hata falan filan dedi. Dosya aktaramadım. ftp ye tekrar girmek istedim giremedim. ftp klasörü açılıyor ama içi boş görünüyor. Bu ftp böyle mi çalışıyor? (Bu arada ben ilk defa web sayfası yayınlıyorum) Ayrıca başka bir bilgisayardan da ftp klasörüne girebiliyor muyum?
Bir diğer sorum yüklediğim kadarıyla internette sayfayı açtığımda sayfa çok geç geliyor. Başlık resmim, menüler gıdım gıdım :) geliyor. Lütfen bana acemi birine anlatır gibi yapmam gerekenleri anlatır mısınız?

1-Sayın hocam öncelikle yapmış olduğunuz arayüz kendinize mi ayit eğer kendinize ait ise ,kullandığınız resimlerin boyutları büyüktür ondan dolayı yavaş çalışır.Şablonnuzu hazır alın
2-Ftp de girme problemleri bazen oluyor o bakanlıktan kaynaklanıyor olabilir,ki öyledir :lol: .Tam giriş yapamadığınız için evraklarınız görünmeye bilir.Ancak demiş olduğunuz giriyorum evrak yok (evraklanırızı kesit attığınızdan emin iseniz :roll: ) sizden başkası şifrenizi biliyor mu onu kontrol edin yoksa durduk yere dosya silinmez. :D
3-Bakanlığın şablonunu kullana bilirsiniz.Eğer yeni iseniz
hadi kolay gelsin

merak etme sende bir sorun yok. Şu an ben de giremiyorum. Arada yapıyor böyle MEB.Ben daha çok gece atıyorum güncellediğim sayfaları. :wink:

ben de bir duyuru koyacaktım bugün giremedim. meb server dan kaynaklanıyor. belli bir süre (pazartesi olabilir) sonra açılır gibime gelmekle beraber ya açılmazsa diye de düşünmeden edemiyorum:)

BBNET
Geri