T tekin_mehmet Üye Mesajlar 24 24 Ekim 2011 #1 Arkadaşlar meb yönetim panelinde de filezilladan da ftp servisine ulaşamıyorum, server bağlantısında sorun mu var acaba bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar meb yönetim panelinde de filezilladan da ftp servisine ulaşamıyorum, server bağlantısında sorun mu var acaba bilgisi olan var mı?
C crescent_86 Site Gezgini Mesajlar 75 24 Ekim 2011 #2 aynı sorunu ben de yaşıyorum,bağlanamıyorum ftp ye,acaba şifreler falan mı değişti??
biltek2007 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,648 24 Ekim 2011 #3 şu ayarı yapınca normal explorerdan alana ulaşabiliyorsunuz. FAkat filezilla dan ben de erişemedim. https://okulwebyonetim.meb.gov.tr/pasifftp.jpg
şu ayarı yapınca normal explorerdan alana ulaşabiliyorsunuz. FAkat filezilla dan ben de erişemedim. https://okulwebyonetim.meb.gov.tr/pasifftp.jpg
ulu2000 Aktif Üye Mesajlar 260 24 Ekim 2011 #4 Tam şu anda ve öğlen 12:30 gibi FlashFXP ile bağlandım, dosya transferi de yaptım. Bir sıkıntı yaşamadım, haberiniz olsun.
Tam şu anda ve öğlen 12:30 gibi FlashFXP ile bağlandım, dosya transferi de yaptım. Bir sıkıntı yaşamadım, haberiniz olsun.
T tekin_mehmet Üye Mesajlar 24 23 Şubat 2012 #5 günlerdir bağlanamıyorum arkadaşlar, serverde mı bi sorun var yoksa filezillada mı bi sorun var anlamadım...
günlerdir bağlanamıyorum arkadaşlar, serverde mı bi sorun var yoksa filezillada mı bi sorun var anlamadım...
T tekin_mehmet Üye Mesajlar 24 23 Şubat 2012 #6 daha önce bağlanıyordum herhangi bi sorun yoktu, yaklaşık 2 haftadır bağlanamıyorum ftp ye, okulda da özel internet kullanıyoruz, meb internetini kullanmıyoruz.
daha önce bağlanıyordum herhangi bi sorun yoktu, yaklaşık 2 haftadır bağlanamıyorum ftp ye, okulda da özel internet kullanıyoruz, meb internetini kullanmıyoruz.
Diyavol Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 569 23 Şubat 2012 #7 valla ben her türlü bağlanıyorum. şu ana kadar en ufak bir sorun yaşamadım.
T tekin_mehmet Üye Mesajlar 24 23 Şubat 2012 #8 hangi programla bağlanıyorsun ya da nasıl bağlanıyorsun, bilgilendirirsen sevinirim.