FTP şifresi değiştirme

Kodla Büyü

KeRASuS_28

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni okul web sitesi yönetim paneline girerken ftp şifresini unuttuk... şifremi unutuum linkinde ftp şifresi yenilmeye çalışıyorum ancak hata veriyor... bu problmei yaşayan var mı? nasıl çözebilirim

Bende giriş yapamıyorum. Şifreyide yazmıştım bi yere fakat şifreyi kabul etmiyor. Parolayı unuttum deyince kurum e-posta adresi iççin geçersiz diyor. Anlamadım ne olacak..

2 gündür denenmedik şifre kalmadı artık... eski ftp şifresinide bulamadık bakalım ne olacak...

arkadaşlar yeni yönetim panelinin ftp desteği var mı acaba? varsa ftp şifresi yönetim paneli şifresi ile aynı mı oluyor? yoksa kendimiz mi tanımlıyoruz?

Hocam ftp yok artık yönetim panelinden yükleme yapacağız... ancak ilk girişte şifre olarak ftp şifresini istiyor onu yenileyemiyoruz

Arkadaşlar ilk girişte okulunuzdan giriş yapmayı deneyin aksi taktirde farklı ip algıladığı için hata veriyor. verdiği hata da ip ile ilgili değil, kullanıcı adı yada şifre hatası veriyor.
Mail adresi de genelde eski kurum kodu ile giriş yapılabiliyor.

micnun' Alıntı:

Valla hocam bizde eski yeni hiçbir kurum kodunu kabul etmiyor. Ayrıca eski yada yeni farketmiyor girdiğimiz eposta adreslerinin hepsine de eposta bulunamadı diyor.

falloosely' Alıntı:
micnun' Alıntı:

Valla hocam bizde eski yeni hiçbir kurum kodunu kabul etmiyor. Ayrıca eski yada yeni farketmiyor girdiğimiz eposta adreslerinin hepsine de eposta bulunamadı diyor.
Sistem henüz tam oturmamış, sebepsiz hata mesajlarıyla karşılaşan arkadaşlar çok...
Forumda gezinirken bu uyarıya rasladım;

Yeni kurum kodyla kaydı olupta ftp şifresini hatırlamayanlar için hatırlatma özelliği çalışmıyor, beklemeniz gerekecek.

http://www.bilgisayarbilisim.net/meb-k12-tr-f122/mebweb-hesabi-resim-ve-videolar-t100361.html

BBNET
Geri