N neşem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 276 30 Ekim 2010 #1 Arkadaslar ftp şifremi değiştirdim dün ve hala yeni şifremle giriş yapamıyorum . ne yapmam lazım?
buğday Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 308 30 Ekim 2010 #2 eski şifreni dene onla giriyormu eğer girmiyorsa yeni şifren server dan aktifleşene kadar bekleyecen.
eski şifreni dene onla giriyormu eğer girmiyorsa yeni şifren server dan aktifleşene kadar bekleyecen.
N neşem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 276 30 Ekim 2010 #3 eski şifreyi ezbere bilmiyorum ne yazık ki bir gün oldu değiştireli ne zaman aktiflerşir acaba?
buğday Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 308 30 Ekim 2010 #4 hocam ilsis kullanıcı adı şifresini biliyorsanız bir bakın. eski şifre ile giriyormu.
N neşem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 276 30 Ekim 2010 #5 meb.k12.tr den ilsis şifresi ile bakıyorum her yerde yeni şifre görünüyor neyse çok sağolun hocam artık bekleyeceğim baska yapılacak bir sey yoksanırım
meb.k12.tr den ilsis şifresi ile bakıyorum her yerde yeni şifre görünüyor neyse çok sağolun hocam artık bekleyeceğim baska yapılacak bir sey yoksanırım
A alperatabek Site Gezgini Mesajlar 94 27 Aralık 2011 #6 ya aynı sorun bende de var, müdür yardımcısı değiştirmiş yeni şifreyi verdi, 1 haftadır giremiyorum