FRONTPAGE YARDIM ???

Kodla Büyü

yagmuradam

Üye
<<<< MERHABA ÜSTATLAR BAKTIMKİ SİTEDE ALİM ÇOK BANA ANCAK BURDA YARDIM ÇIKAR DEDİM ŞİMDİ ÜSTATLAR BEN FRONTPAGE-2003 KULLANIP CSS SİTE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM HEMEN HER ŞEYİ YAPABİLİYORUM AMA EKLEDEN RESİM GALESİNİ YAPIYORUM FRONTPAGEDE SORUN OLMUYO YANİ YAPILIYO AMA SİTEYE ATINCA SİTEDE ÇIKMIYO RESİMLER SEBEBİNİ BİLEN BİRİ ALLAH RIZASI İÇİN Bİ YARDIM ETSİN KAFAYI YİCEM 15 GÜNDÜR HER TÜRLÜ YOLU DENEDİM AMA BECEREMEDİM TEŞEKKÜRLER ....>>>>

resimleri direk sürükle bırak ondan sonra biçimlendir birde resmin bulunduğu dizinle
klasör aynı yerde oolsun.bide öyle dene.

ihtaner' Alıntı:
resimleri direk sürükle bırak ondan sonra biçimlendir birde resmin bulunduğu dizinle
klasör aynı yerde oolsun.bide öyle dene.

üstat fikrin için sagol tabi ama benim istedigim resim ekleme degil o kolay ama ben ekleden resim albümü ekliyorum böle slayt geçişli bişe resmin üstüne tıklayınca büyüyor aşada programda yapıyorum oluyo önizlemedede çıkıyo ama siteye atınca her şey çıkıtyor ama yaptıgın resim galerisi çıkmıyor onun sebebini bilemedim bi bilen varsa bi zahmet teşekkürler.. >>>>

ne için zorluyosun hocam. Photo galeri yapmak için bi çok program var. Hemde bi çok özellik sunuyolar. Ses efect filan ekleme gibi resimlere.. Mesela flash slide show bi örnek olabilir...

mpurcuklu' Alıntı:
ne için zorluyosun hocam. Photo galeri yapmak için bi çok program var. Hemde bi çok özellik sunuyolar. Ses efect filan ekleme gibi resimlere.. Mesela flash slide show bi örnek olabilir...

aslında haklısın üstat ama bedava site kullandıgımız için küçük siteler bunlar senin dedigin programlar siteyi kasıyo üstat benim yapmaya çalıştıgım eger deneyen bilen varsa yukarda küçük resimler var hangisine tıklarsan az aşada büyüyo yani kullanışlı bişe yük olmuyo siteye hocam benim yaptıgımda css. site oldugu için sitenin hepsini frontpageyle yapıyorum sonra siteye atıyorum üstat o bakımdan çok üstünde durdum ayrıca bu wep photo galeri diye bölüm açmış arkadaşlar programlarda eklemişler çok sagolsunlar ama hiç kimse nası yapılıyo diye bilgi vermemiş onlarıda indirdim denedim ama tamamı olmuyo

BBNET
Geri