Sanırsam ağ üzerinden diye düşünmüş arkadaşım.buko08' Alıntı:neden ip veriyorum. direk bilgisayara bağlıyorum yazıcıyı
doğru diyorsunuz da burda dikkat edilmesi gereken fotokopinin nasıl yazıldığı mı yani?ozlem22' Alıntı:şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:
o kadar çok biliyorsanız düşünüyorumdan sonra çift nokta değil sadece nokta konur. ayrıca noktadan sonra büyük harfle başlanır hocam. cümleler çift nokta ile bitmezozlem22' Alıntı:şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:
hocam bir de papersource sekmesinin görüntüsünü verirmisinejdeharr' Alıntı:hocam bende de canon vardı çıktı alırken sıkıntı yaşadık sonra resimdeki gibi yaptım çıktı aldım bi dene istersen.
buko08' Alıntı:o kadar çok biliyorsanız düşünüyorumdan sonra çift nokta değil sadece nokta konur. ayrıca noktadan sonra büyük harfle başlanır hocam. cümleler çift nokta ile bitmezozlem22' Alıntı:şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:

buko08' Alıntı:o kadar çok biliyorsanız düşünüyorumdan sonra çift nokta değil sadece nokta konur. ayrıca noktadan sonra büyük harfle başlanır hocam. cümleler çift nokta ile bitmezozlem22' Alıntı:şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:
Srebrenitsa' Alıntı:buko08' Alıntı:o kadar çok biliyorsanız düşünüyorumdan sonra çift nokta değil sadece nokta konur. ayrıca noktadan sonra büyük harfle başlanır hocam. cümleler çift nokta ile bitmezozlem22' Alıntı:şu yazım yanlışlarına tahammül edemiyorum..bir öğretmen fotokopinin nasıl yazıldığını bilmeli diye düşünüyorum..biraz daha dikkat lütfen :-1:
İkinize de katılıyorum. Dinime küfreden Müslüman olsa diye bir deyim vardır.
benim üzerinde durduğum konu yazım yanlışıydı, o da düşünmüş ne bulabilirim diye benim cümle sonuna iki nokta koyduğumdan, büyük harfle başlamadığımdan filan bashetmiş, buna gülünür başka da bişey yapılmaz.. eleştirdiğim konuyu bile algılayamamış.. de, ki bağlacını bitişik yazan, yazım yanlışı yapan, adam gibi yazmayı konuşmayı bilmeyen öğretmenlere tahammül edemiyorum işte bu kadar..nokta!!!