alpi Üye Mesajlar 1,162 23 Aralık 2013 #1 mrb arkadaşlar aradım ama bulamadım mebbisten veya başka bir yerden okul personelinin fotoğraflı listesini bulabilir miyim acaba tşkler..
mrb arkadaşlar aradım ama bulamadım mebbisten veya başka bir yerden okul personelinin fotoğraflı listesini bulabilir miyim acaba tşkler..
McRAM Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 458 23 Aralık 2013 #2 onu bilmiyorum kardeş. ama sen şu okul adresini güncelle :mrgreen: ...sen tayin olmadın mı :mrgreen:
X xefsanex Aktif Üye Mesajlar 106 23 Aralık 2013 #3 E okul - kurum bilgileri - raporlar - fotoğraflı personel listesi olması lazım hocam.
alpi Üye Mesajlar 1,162 23 Aralık 2013 #4 McRAM' Alıntı: onu bilmiyorum kardeş. ama sen şu okul adresini güncelle :mrgreen: ...sen tayin olmadın mı :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... haklısın kardeş ya sana yaklaştım bak havalar ısınsın yanındayım inşallah
McRAM' Alıntı: onu bilmiyorum kardeş. ama sen şu okul adresini güncelle :mrgreen: ...sen tayin olmadın mı :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... haklısın kardeş ya sana yaklaştım bak havalar ısınsın yanındayım inşallah