Fotoğraf Galerisi Anlatımı

Kodla Büyü

gülhan35

Seçkin Üye
Seçkin Üye
1-İçerik kategorilerine gir bir tane içerik kategorisi ekle.
2-Oluşturduğun içerik kategorisinin içini gir ve içerik ekleye tıkla.
3-İçeriğin başlığını yaz(örn 24 kasım, okul gezisi vb.)
4-İçerik kısmına galeriden fotoğraf eklemek için editör kısmından galeriden slide show ekleye tıkla.
5-açılan pencereden sağ üstteki sekmeden istediğin albüme tıklayarak fotoğraf ekleyebilirsin.

(galeriye fotoğraf albümü eklemen lazım)

bu işlem sadece bir albüm için. İçerik kategorisinin içine girip aynı işlemleri yapıp başka bir albüm ekleyebilirsin. İçerik ekleye tıklaman yeterli.

6- Menü kısmına gelip kalem işaretine tıkla ve menüye isim ver.
7-Menü bağlantısında Seçe tıkla.
8-Açılan yerde içerik bağlantısı/İçerik kategorisi listeleme bağlantısına tıkla. Açılan yerde bütün içerikler görünür. Oradan fotoğraflar için oluşturduğun içeriğe tıkla.
9-Seçtikten sonra güncelleye tıkla.

Eğer menü alt menü şeklinde gelirse yine ana menü şeklindeki yerdeki kalem işaretine tıklayarak seçim yap düzelir. Diğerini x işaretinden silersin.

Kolay gelsin :))

http://demircilerortaokulu.meb.k12.tr/

teşekkrüler hocam bende tek sorun fotoğrafların büyükken güzel küçükken şişman çıkması bazı hocalar mennun olmayacak

sadece 1 tane fotograf galerisi gözüküyor.içerik bağlantısı/İçerik kategorisi listeleme sadece 1 tane galeri seçebiliyorum
alt alta fotograf galerileri listelenmiyor sadece 1 tanesi gözüküyor. neden?

hocam galerileri bir içerik kategorisinde oluşturun içerik kategorisi bağlantısında oluşturduğunuz içeriği seçin

bilisim55' Alıntı:
sadece 1 tane fotograf galerisi gözüküyor.içerik bağlantısı/İçerik kategorisi listeleme sadece 1 tane galeri seçebiliyorum
alt alta fotograf galerileri listelenmiyor sadece 1 tanesi gözüküyor. neden?
içerik oluşturarak yapılmış bu galeri.kategori oluşturun resimleri atın fotograf galerisi bağlantısı var menüden link verirken onu seçmeniz lazım.

arkadaşlar dediğinizi yaptım ama olmadı....benim sorunum şu

fotograftaki görrünümü elde etmek istiyorum alt alta albümler yapmak istiyorum ama bende sadece 1 albüm oluyor diğerine link verince önceki albüm gözükmüyor.br yerde hata yapıyorum ama nerede?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 1,959
bilisim55' Alıntı:
arkadaşlar dediğinizi yaptım ama olmadı....benim sorunum şu

fotograftaki görrünümü elde etmek istiyorum alt alta albümler yapmak istiyorum ama bende sadece 1 albüm oluyor diğerine link verince önceki albüm gözükmüyor.br yerde hata yapıyorum ama nerede?
Sayın Hocam,

Menüyü oluşturduktan sonra Bağlantısına Fotoğraf Galerisi Bağlantısı ekle derseniz işlem tamamdır.

Fotoğraf galerisi bağlantısı dedğim zaman sadece bir galeri ait fotoğraflar çıkıyor.ben üst resimdeki gibi yapmak istiyorum

bilisim55' Alıntı:
Fotoğraf galerisi bağlantısı dedğim zaman sadece bir galeri ait fotoğraflar çıkıyor.ben üst resimdeki gibi yapmak istiyorum
Sayın Hocam,

İçerik Bölümüne Foto Galeri diye bir kategori oluştur. Oraya ekleyeceğin içeriklerin içine resimleri galeri olarak ekle. Önceden oluşturduğun menüye bağlantı olarak içeriktedi Foto galeriyi seç.

İşlem tamamdır.

habibocak' Alıntı:
bilisim55' Alıntı:
Sayın Hocam,

İçerik Bölümüne Foto Galeri diye bir kategori oluştur. Oraya ekleyeceğin içeriklerin içine resimleri galeri olarak ekle. Önceden oluşturduğun menüye bağlantı olarak içeriktedi Foto galeriyi seç.

İşlem tamamdır.

Hocam içerik kısmına Foto Galeri oluşturdum. Bu kısımdan sonrasını anlayamadım?

GÜLHAN35 hocam Atatürk köşesi çok güzel olmuş bu arada.. onu da nasıl yaptığınızı anlatırsanız süper olur :)

endnur_61' Alıntı:
GÜLHAN35 hocam Atatürk köşesi çok güzel olmuş bu arada.. onu da nasıl yaptığınızı anlatırsanız süper olur :)
Hocam
Menü Adı = Atatürk
Sayfanın Açılma Yeri=Açılır kutuda
Menü Bağlantısı=http://www.meb.gov.tr/belirligunler/ataturk/ata.html

seraser' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
bilisim55' Alıntı:
Sayın Hocam,

İşlem tamamdır.

Hocam içerik kısmına Foto Galeri oluşturdum. Bu kısımdan sonrasını anlayamadım?

hocam o fotogaleri içeriğinin içinde içerik ekle kısmı var oradan her albüm için bir içerik ekle deyin daha sonra bağlantı ekliyorsunuz ya orada içerik kategorisi listeleyi seçin ve oluşturduğunuz fotogaleri içeriğini seçin

gülhan35' Alıntı:
seraser' Alıntı:
endnur_61' Alıntı:
Hocam
Menü Adı = Atatürk
Sayfanın Açılma Yeri=Açılır kutuda
Menü Bağlantısı=http://www.meb.gov.tr/belirligunler/ataturk/ata.html
aynen :D
Ellerinize sağlık Sayın Hocam.

BBNET
Geri