Arkadaşlar internetten fotoğraf baskısı aldığınız bir firma var mı? 50 civarı resmim var baskı alacağım kaliteli bir baskı olsun istiyorum gidip fotoğrafcıdan mı alsam internetten de doğru düzgün gelir mi bilemedim
Bu siteden bende daha önce çok fotoğraf bastırdım,güvenilir ve uygun.Hatta ilçede olmadığımız bir zamanda gelen kargo 2 defa geri gitti herhangi bir kargo ücreti olmadan iletişime geçip istediğimiz zaman diliminde tekrar yolladılar.Hocam ben https://www.netbaski.com/ dan sipariş vermiştim zamanında gayet güzel bir şekilde hemde ucuz yollu olmuştu.Şimdi ki kalitesini bilmiyorum
Bu sayfanın en pahalısı bile fotoğrafçılardan ucuz oluyor ipek seçeneği gelmiyor ama onu nereden seçeceğim?3000 den fazla baskı aldım netbaskıdan güvenilir ölçü olarak da farklı ölçülerde baskı aldım en güzeli ipek mat 15*21 pahalı olacak olursa bir küçüğü tercih edilebilir
Bence aynı Hocam ama resimleri büyütüp bakın bir de benim gibi biraz büyük çıktı alacaksanız, bazıları bulanıklaşıyormuş büyütünce ben fark edememişim . İpek kağıt yokmuş burda ben mat kağıt aldım, araştırmalarıma göre uzun süre kalacak resimlerde mat öneriyorlar daha dayanıklıymış parlak kağıt daha net görünüyor ama uzun vadede daha kısa sürede yıpranıp bozuluyormuş , bulunduğum yerdeki fotoğrafçıları gezmiştim en ucuzunun bile yarı fiyatına geldi burdanHarika bunu öğrendiğim iyi oldu peki normal fotoğrafçıdan baskı aldığımız kalitede mi oluyor? Ne seçmemiz gerek ipek kağıt mı?