fotoğraf albümü yardım....

Kodla Büyü
HAKİKATEN GÜZELMİŞ HOCAM SAĞOLUN FEKAT BUNU DREAMWEAVER DA NASIL EKLEYECEĞİM SİTEYE... ACİL YARDIM NOLUR MÜDÜR SIKIŞTIRIYOR...

Albümün index, index1 ... sayfalarını dreamweaver ile birlikte açıp istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.Yazı rengi , yazıları Türkçeleştirme, created by= hazırlayan:Fikriye gibi.

hazırladığımız haber scriptini veya fotoğraf albümünü siteme index sayfasının istediğim bölümüne nasıl ekleyebilirim bilen bir hocamız anlatırsa çom makbule geçer şimdiden teşekkürler

ya uğraştım ama bende i webalbümde oluşturduğum foto galeriyi sitemde istediğim yere yerleştiremedim yani gömemedim çalışmadı yabilen varsa açıklayabilr mi acaba fotogaleride oluşan indexdeki hangi parçaları sitemize yapıştıracağız baktım biçok arkadaş okulunun sitesinde kullanmış bilen çok yani lütfennn yardım edin şu tatil günün okul web sitesi için çalışan meslektaşınıza :cry: :cry:

arkadaşlarım bi çoğunuzun okul web sitenizi inceledim, çok güzel yerleştirmişiniz foto galerileri şimdi yazmak mı zor yardım etmek mi

BBNET
Geri