maşşalahın var hocamadnan54' Alıntı:Ozaman sizin yaşınızdan daha fazla benim öğretmenliğim var :mrgreen: :mrgreen: . 13. sene 3 ün 3 ü

maşşalahın var hocamadnan54' Alıntı:Ozaman sizin yaşınızdan daha fazla benim öğretmenliğim var :mrgreen: :mrgreen: . 13. sene 3 ün 3 ü
omd' Alıntı:maşşalahın var hocamadnan54' Alıntı:Ozaman sizin yaşınızdan daha fazla benim öğretmenliğim var :mrgreen: :mrgreen: . 13. sene 3 ün 3 üböteli olmadığına eminim
teknik öğretmen olabilirsin o yılla ancak
Hocam siz de gelirsiniz inşallah.emr01' Alıntı:fender hocam.vay be..memleketimde çalışıyorsunuz.imrendim size...ben de adanalıyım ama edirnede görev yapıyorum![]()
yananı görür Allah hocamm üzülmeecool@sic' Alıntı:bende 9a1m. gencim enerji doluyum bomba gbiyim aşkla yanıp tutşuyorumuhaha:
adnan54' Alıntı:omd' Alıntı:alfa-turk' Alıntı:geceleri saymazsak bende 14 yaşındayımmhmtctk' Alıntı:mebbis 8/2 diyor ama ruhum 18![]()
gündüzlerin de yarısını saymazsak ben 7 yaşındayım
Ozaman sizin yaşınızdan daha fazla benim öğretmenliğim var :mrgreen: :mrgreen: . 13. sene 3 ün 3 ü
omd' Alıntı:alfa-turk' Alıntı:geceleri saymazsak bende 14 yaşındayımmhmtctk' Alıntı:mebbis 8/2 diyor ama ruhum 18![]()
gündüzlerin de yarısını saymazsak ben 7 yaşındayım![]()
Kıraç güzel yorumluyor...nosTRa' Alıntı:"On yıl var ayrıyım Kınadağı'ndan
Baba ocağından yar kucağından
Bir çiçek dermeden sevgi bağından
Huduttan hududa atılmışım ben"
"Gönlümü çekse de yârin hayali
Aşmaya kudretim yetmez cibali
Yolcuyum bir kuru yaprak misali
Rüzgârın önüne katılmışım ben"
"Garibim namıma Kerem diyorlar
Aslı'mı el almış haram diyorlar
Hastayım derdime verem diyorlar
Maraşlı Şeyhoğlu Satılmış'ım ben"
F.N. Çamlıbel (Handuvarlarından)
![]()
Buzkırıcı' Alıntı:Ne köşklerde ne sarayda
Ne dünyada ne de ayda
Benim yerim çok uzakta
7 senedir BBNET te yaşıyorum
the_korsan' Alıntı:Buzkırıcı' Alıntı:Ne köşklerde ne sarayda
Ne dünyada ne de ayda
Benim yerim çok uzakta
7 senedir BBNET te yaşıyorum
Fakat BBNet 7 sene önce yoktu :?
feysbık kullanmamakta inat edenler var hocam benim gibi...bir de burası paylaşım platformu(dosya, sorunlar, vs)...feysbık bana göre geyik yapma yerihayat86' Alıntı:facebook da bilgisayarbilişim grubu var neden orayı kullanmıyorsunuz?