formattörlük için kaç saat gerekiyor?

Kodla Büyü

cahraz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
seneye bizim müdürüm'ün dediğine göre 7. sınıflar bilişimi seçmezse 20 saat dersim varmış,8 de'de biz vermezsek 16 saat dersin var dedi.yani toplam en iyi halle 24 saat dersim var.bununla yada 20 saatle formatör olabilirmiyim.yoksa hocam 8 leride vermeyin (mat seçmek istiyorlar)16 saatle formatörmü olsam daha ii yazarmısınız.

Her yer için geçerli değil 15 saat. 15 saat diğer branş öğretmenleri için geçerli

yanlış yönlendirmeyin insanları acizane fikrim şu deyin !!! formatörlükte saat şartı yok yönetmelik te diyor ki öğrencinin eğitim öğretim saatinde diyor senın dersın olsun olmasın demiyor.

sadece bazı iller önce fatih lisesi yada okulu istiyorlar oda yoksa bt labı şartı arıyorlar ama bazı iller kimilerinde o da yok

daha önce en az bir günün boş olması diye bişey okumuştum.yapmaları için haberiniz yok heralde.16-20 arasında kaldım.

o zaman dediğinize göre 16 saat almak daha mantıklı norm fazlası olmayız deilmi?ilçe normuna bağlı ama saat yükselince bir farkı oluyormu? 16 saate yada daha aza norm kadrosu fazlası olmuyormusunuz?müdürüm 15 saat diyor.ben 21 diye biliyorum.

BBNET
Geri