Windows mu atıyorsunuz? Daha detaylı yazsanız. Diskler hiç görünmüyorsa irst (Intel® Rapid Storage Technology) sürücüsü yüklemek gerekiyor. Win11 yüklemeye çalışırken ilkin göründü diskler biçimlendirdim de sonra seçip bölümlendirmeye çalışırken win11 yükleyemezsiniz gibi bir uyarı vardı altta yani bölümlendirmede sıkıntı yaşayınca bilgisayarı kapatıp tekrar başlatmak istedim ama diskler aranıyor penceresinde takılı kaldım
Bilgisayarda win11 yüklüydü gayet de iyi çalışıyordu tatilde ne olduysa bilgisayar açılmıyor artık ben de formatlayayım dedim böyle bir hatayla karşılaştım. Bilgisayar açılmadığından bu dediğiniz programı kurabilir miyim kiWindows mu atıyorsunuz? Daha detaylı yazsanız. Diskler hiç görünmüyorsa irst (Intel® Rapid Storage Technology) sürücüsü yüklemek gerekiyor.
Hocam yardımcı olabilir misiniz sizi bekliyorumWindows mu atıyorsunuz? Daha detaylı yazsanız. Diskler hiç görünmüyorsa irst (Intel® Rapid Storage Technology) sürücüsü yüklemek gerekiyor.

Bilgisayarın sitesinden (veya işlemci modeline göre internetten) indirdiğiniz sürücüyü bir flaş belleğe çıkartın. Yukarıda dönen ekranda sürücü yükle'ye basıp indirdiğiniz sürücüyü kurun. (Bu ekranda Shift+F10 a basıp CMD komut ekranına geçmeniz ve SSD yi biçimlendirmeniz gerekebilir.) Yeniden formata başlayınca diskler görünür. (Bir de flaş belleği uefi-gpt biçiminde oluşturduğunuzu varsayıyorum.)Hocam yardımcı olabilir misiniz sizi bekliyorum![]()
Windows mu atıyorsunuz? Daha detaylı yazsanız. Diskler hiç görünmüyorsa irst (Intel® Rapid Storage Technology) sürücüsü
Deneyecem hocam teşekkür ederimBilgisayarın sitesinden (veya işlemci modeline göre internetten) indirdiğiniz sürücüyü bir flaş belleğe çıkartın. Yukarıda dönen ekranda sürücü yükle'ye basıp indirdiğiniz sürücüyü kurun. (Bu ekranda Shift+F10 a basıp CMD komut ekranına geçmeniz ve SSD yi biçimlendirmeniz gerekebilir.) Yeniden formata başlayınca diskler görünür. (Bir de flaş belleği uefi-gpt biçiminde oluşturduğunuzu varsayıyorum.)

Önce biosa girip bir disk görünüyor mu ona bakın. Sonra başka bir disk takın öyle deneyin donanımda sorun yoksa sonra irst driver ile kurarsınız (baktınız driver bulamıyorsunuz yine bios ayarlarından irst kapatabilirsiniz)Technopc bilgisayara format atarken ekran "Diskler aranıyor..." aşamasında takılı kalıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu
Teşekkür ederim hocamÖnce biosa girip bir disk görünüyor mu ona bakın. Sonra başka bir disk takın öyle deneyin donanımda sorun yoksa sonra irst driver ile kurarsınız (baktınız driver bulamıyorsunuz yine bios ayarlarından irst kapatabilirsiniz)