V VaVgibi Aktif Üye Mesajlar 219 15 Mart 2012 #1 birkaç farklı cd ile deniyor olmama rağmen hepsinde de diski biçimlendiriyorum,kur dosyaları kopyalama ekranına geçemiyor,gerisin geri biçimlendirme ekranına dönüyor,format atamıyorum
birkaç farklı cd ile deniyor olmama rağmen hepsinde de diski biçimlendiriyorum,kur dosyaları kopyalama ekranına geçemiyor,gerisin geri biçimlendirme ekranına dönüyor,format atamıyorum
A ahmet27 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 588 15 Mart 2012 #2 donanımsal bir sorun var. sorun cdromda değildir... ihtimal 1: masaüstü pc ise işlemci fanı, işlemciyi soğutamıyordur.
donanımsal bir sorun var. sorun cdromda değildir... ihtimal 1: masaüstü pc ise işlemci fanı, işlemciyi soğutamıyordur.
V VaVgibi Aktif Üye Mesajlar 219 16 Mart 2012 #3 aslında formmattan önce image dan geri yükleyeyim demiştim arşiv hatalı uyarısı verdi ben yine de ileri diyip bişeyleri bozdum demek ki.
aslında formmattan önce image dan geri yükleyeyim demiştim arşiv hatalı uyarısı verdi ben yine de ileri diyip bişeyleri bozdum demek ki.
macar17 Site Gezgini Mesajlar 69 21 Mart 2012 #4 heralde hocam işlemci çok ısınıyor ondan atılmıyordur sogutucu al bitane
V VaVgibi Aktif Üye Mesajlar 219 22 Mart 2012 #5 sorun image nı d sürücüsünden yüklemeye çalışıyordum,hata vermişti.format da olmayınca ben de cd den image yükledim,halloldu,yine de teşekkür ederim
sorun image nı d sürücüsünden yüklemeye çalışıyordum,hata vermişti.format da olmayınca ben de cd den image yükledim,halloldu,yine de teşekkür ederim