format atamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ybilgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ybilgin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okuldaki bilgisayarlara format atıyorum ama bir bilgisayara format atamıyorum. cd den okuyor mavi ekran geldiğinde dosya okunamadı hatası veriyor kaç kere denediysem hepsinde aynı hatayı verdi. bu arada okuma işlemini çok yavaş yapıyor mavi ekranan gelmesi nerdeyse 10 dak sürüyor. cd temiz başka bilgisayarlara kurdum sorunla karşılaşmadım.
sorun ne olabilir acaba arkadaşlar.

güvenlik zamazingosu olabilir mi? hdd yi baska pc ye takıp deneyin bi de

hocam bilgisayar yeni ise bios ayarlarında değişiklik istiyebiliyor... bilgisayara takılı dier parçaları çıkarınn.. fazladan dvd sürücüsü .. tv kartı.. fln.. bide ole deneyin

HDD arızalı olabilir. Başka bir bilgisayarın harddiskini takıp deneyin ozaman anlaşılır...

Umarım işlemci fanında sorun yoktur. İşlemci fanı bozuk olursa genelde mavi ekranda yarıda keser.

Arkadaşım biostan hdd ayarını değiştirirsen sorun kalkar... Aynı sorunla ben de karşılaşmıştım da :wink:
kolay gelsin

CD-Sürücüde problem olabilir.
başka bilgisayarların birinden CD-Sürücü çıkartıp o bilgisayara akmayı deneyebilisiniz.

Hocam hardiskinde sorun var büyük bir olasılıkla, bad sektör olmuşsa xp format cd si düzeltemeyebiliyor, şunu öneririm , bozuk bilgisayrın hardisikini başka bilgisaaya slave olarak tak , sonra o bilgisayarı açıp bilgisayrımı aç ve slave olarak taktığın hardiskin bölümlerini biçimlendir......

BBNET
Geri