arkadaslar bt sınıfı olan okullarda formatör olarak görev alamıyormuyuz. kendi okulumda görev vermiyorlar.. liselere verilecekmişiz fatihten dolayı...?
xasi05x' Alıntı:Ortaokulda matematik öğretmeniyim kendi okulumda hiç ders almadan Kız meslek lisesinde bt rehber öğretmen olarak görev alırsam sabah 8 akşam 4 okulda kalmak zorundamıyım yoksa günlük 6 saat haftada 30 saat doldurmam yeterlimi arkadaşlar.
ok@n' Alıntı:xasi05x' Alıntı:Ortaokulda matematik öğretmeniyim kendi okulumda hiç ders almadan Kız meslek lisesinde bt rehber öğretmen olarak görev alırsam sabah 8 akşam 4 okulda kalmak zorundamıyım yoksa günlük 6 saat haftada 30 saat doldurmam yeterlimi arkadaşlar.
Eğer ikili eğitim varsa ya sabahçı ya da öğleci olursunuz.
Eğer tekli eğitim ise eğitim öğretim süresince kalırsınız, yani 8 de ders başlıyorsa ve 16 da bitiyorsa 8-16 çalışırsınız. Bu durum biraz da idareyle aranızdaki diyaloğa bakar. İdareyi ikna ederseniz 9-15 de çalışabilirsiniz.
xasi05x' Alıntı:ok@n' Alıntı:xasi05x' Alıntı:Ortaokulda matematik öğretmeniyim kendi okulumda hiç ders almadan Kız meslek lisesinde bt rehber öğretmen olarak görev alırsam sabah 8 akşam 4 okulda kalmak zorundamıyım yoksa günlük 6 saat haftada 30 saat doldurmam yeterlimi arkadaşlar.
Eğer ikili eğitim varsa ya sabahçı ya da öğleci olursunuz.
Eğer tekli eğitim ise eğitim öğretim süresince kalırsınız, yani 8 de ders başlıyorsa ve 16 da bitiyorsa 8-16 çalışırsınız. Bu durum biraz da idareyle aranızdaki diyaloğa bakar. İdareyi ikna ederseniz 9-15 de çalışabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam cevap için. Peki BT rehberlik haftalık program en fazla 30 saat mi hazırlanır 40 saat bt rehberlik ek dersi ödenirmi.
agd85' Alıntı:görevlendirme için yazımızı verdik bakalım