formatör görevlendirme

Kodla Büyü

theghost83

Süper Üye
Süper Üye
arkadaslar bt sınıfı olan okullarda formatör olarak görev alamıyormuyuz. kendi okulumda görev vermiyorlar.. liselere verilecekmişiz fatihten dolayı...?

Hocam, öncelik fatih okullarında, eğer liselere görevlendirmeler yapılıp biterse, kalan bt sınıfı olan ortaokullara görevlendirme yapılır.

o zaman işleri zor.. bulamıyorlarmıs.. acıkcası 2 okulda birden calısmak hem zor hemde sacma.. ekders sistemi değişmedikçe istemez kimse.. kendi okulundaki ekderside verseler. eminim fazla bile basvuru olur.

Adı yanlış yazmışsın hocam formatör değil Bilişim Teknlojileri Rehber Öğretmen görevlendirmesi olacak.
BT sınıfı olan okullara görevlendirme yapıyorlar fakat bazı iller öncelikle Fatih projesi başlamış olan okullara öncelik veriyorlar. Israr ederseniz görevlendirme yapacaklardır.

Ortaokulda matematik öğretmeniyim kendi okulumda hiç ders almadan Kız meslek lisesinde bt rehber öğretmen olarak görev alırsam sabah 8 akşam 4 okulda kalmak zorundamıyım yoksa günlük 6 saat haftada 30 saat doldurmam yeterlimi arkadaşlar.

hocam öncelik liselerin önce liseler dolduruluyor sonra açıkçası okulun ihtiyacı ve birazda torpiliniz varsa(bizim müdür bizzat arayıp bizim okulda formatör olsun demişti mebdeki yakın olduğu şube müdürlerinden birine.) kendi okulunuzda da formatör olabiliyorsunuz. Ancak illa lise olacak diye bir kaide yok.

xasi05x' Alıntı:
Ortaokulda matematik öğretmeniyim kendi okulumda hiç ders almadan Kız meslek lisesinde bt rehber öğretmen olarak görev alırsam sabah 8 akşam 4 okulda kalmak zorundamıyım yoksa günlük 6 saat haftada 30 saat doldurmam yeterlimi arkadaşlar.

Eğer ikili eğitim varsa ya sabahçı ya da öğleci olursunuz.
Eğer tekli eğitim ise eğitim öğretim süresince kalırsınız, yani 8 de ders başlıyorsa ve 16 da bitiyorsa 8-16 çalışırsınız. Bu durum biraz da idareyle aranızdaki diyaloğa bakar. İdareyi ikna ederseniz 9-15 de çalışabilirsiniz.

ok@n' Alıntı:
xasi05x' Alıntı:

Eğer tekli eğitim ise eğitim öğretim süresince kalırsınız, yani 8 de ders başlıyorsa ve 16 da bitiyorsa 8-16 çalışırsınız. Bu durum biraz da idareyle aranızdaki diyaloğa bakar. İdareyi ikna ederseniz 9-15 de çalışabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam cevap için. Peki BT rehberlik haftalık program en fazla 30 saat mi hazırlanır 40 saat bt rehberlik ek dersi ödenirmi.

xasi05x' Alıntı:
ok@n' Alıntı:
xasi05x' Alıntı:

Teşekkür ederim hocam cevap için. Peki BT rehberlik haftalık program en fazla 30 saat mi hazırlanır 40 saat bt rehberlik ek dersi ödenirmi.

Rica ederim hocam. Haftalık sanırım 30-40 arası yazarlar. Ama 18 saat ekders alırsınız.

BBNET
Geri