Bana göre 9-10 yıl önceki algı buydu ben de yaşadım hepsini , değiştirdiğimizi düşünüyordum ama hala bu şekilde amele gibi olanlar varsa üzücü. Okuldaki duruşunuz itibariyle insanlar rica minnet birşeyler isteyebilmeli. Derste birisi gelip birşey sorduğunda idare bile olsa dersim var diyorum. Tenefüste herkes çay içerken dolayısıyla ben de çay içerken birisi bir şey sordu mu şuan tenefüsteyim sonra bakalım şu saat müsaitim diyorum. Elime laptop vs getireceklerini söylediklerinde kimsenin laptopuna bakmıyorum hocam kendiminkini bile dışarda yaptırıyorum boşa zaman kaybı diyorum. En önemlisi de kibarca BİLMİYORUM diyebiliyorum , HAYIR diyebiliyorum ne büyük bir rahatlıkmış. Hatta çoğu zaman karşı tarafa YouTube da sorduğunuz konu ile ilgili bir çok video vardır bir bakıp deneyin diyorum. Eski yıllarıma göre çok daha saygı gördüğümü düşünüyorum. Herkesin işine hemen koşturduğunuzda çok değerli olmuyorsunuz, bir çok şeyi yaptığınızda çok bilgili olmuyorsunuz en kötüsü de saygınlığınız kalmıyor. 18. yılım ben mesleki ve kişisel anlamda kendime değer verince insanların bakış açısı da bir nebze değişti. Video altında yazılanın aksine VİDEOYU YAYMAYIN bu durumu normalleştirmeyin. Bazı bilişim öğretmeni arkadaşlarım Instagram hikayelerine koymuş anlayamıyorum. Amaç mizahi bir boyutta acındırmak mı -hiç gerek yok-