K Keyfe Üye Mesajlar 14 22 Mayıs 2012 #1 Okulun formatör öğretmeniyim. Okul aile birliğinin tefbise yapacağı girişlere yardım etmem istendi.. bildiğim kadarıyla bizim böyle bir görevimiz yok. idare bize böyle bir görev verebilir mi arkadaşlar?
Okulun formatör öğretmeniyim. Okul aile birliğinin tefbise yapacağı girişlere yardım etmem istendi.. bildiğim kadarıyla bizim böyle bir görevimiz yok. idare bize böyle bir görev verebilir mi arkadaşlar?
G gzegen Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,459 22 Mayıs 2012 #2 banada kitlemeye calistilar isim olmaz dedim baktilar yapmiycam pesimi biraktilar biraz kati tutum sergilerseniz bisi yapamazlar.
banada kitlemeye calistilar isim olmaz dedim baktilar yapmiycam pesimi biraktilar biraz kati tutum sergilerseniz bisi yapamazlar.
C cd-can Site Gezgini Mesajlar 47 23 Mayıs 2012 #3 bana da yapmaya çalıştı m.yardımcısı hiç oralı olmadım
girdap08 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,264 23 Mayıs 2012 #4 Hiç girmeyin, para işlerinin döndüğü bir iş. Başınız ağrıyabilir. Ki zaten göreviniz de değil.
H hobbit Aktif Üye Mesajlar 105 24 Mayıs 2012 #6 sakın bulaşama bizim okulda md. yrd. ve aile birliği üyeleri yapıyo bunu. alangirli bir iş...
F fenji2014 Aktif Üye Mesajlar 108 26 Mayıs 2012 #7 bana da yapmaya çalıştı m.yardımcısı hiç oralı olmadım
porry Aktif Üye Mesajlar 216 27 Mayıs 2012 #8 herşeyi kabul etmeyin arkadaşlar.Yoksa başşınız çok ağrır.Tefbis işiniz değil.
hipopotam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 658 27 Mayıs 2012 #9 tefbiste sorumlu olan idarecilerdir çok kaşınırlarsa verileri sallamasyon girin ben bilmiyordum deyin. uğraşsınlar dursunlar.
tefbiste sorumlu olan idarecilerdir çok kaşınırlarsa verileri sallamasyon girin ben bilmiyordum deyin. uğraşsınlar dursunlar.
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,764 27 Mayıs 2012 #10 yardım , bilmediği konularda soru sormaksa söylersiniz ... ama işi tamamen size yıkmaksa geçecek o işi
yardım , bilmediği konularda soru sormaksa söylersiniz ... ama işi tamamen size yıkmaksa geçecek o işi