omd' Alıntı:formatör mü kaldı diyen de çıkmamış![]()
erdem175' Alıntı:formatör mü kaldı, olsa olsa bilişim teknolojileri rehber öğretmeni vardır.
:+1:boteakif' Alıntı:omd' Alıntı:formatör mü kaldı diyen de çıkmamış![]()
erdem175' Alıntı:formatör mü kaldı, olsa olsa bilişim teknolojileri rehber öğretmeni vardır.
boteakif' Alıntı:omd' Alıntı:formatör mü kaldı diyen de çıkmamış![]()
ThatBeatsAll' Alıntı:erdem175' Alıntı:formatör mü kaldı, olsa olsa bilişim teknolojileri rehber öğretmeni vardır.
Yok yok, Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenidir oöffff..! yazarken yoruldum yeminle :?
akrep026' Alıntı:Hayrolsun inşallah mevzu ne... Ya da bana ne yaaaa. Ne gelirse başımıza meraktan geliyor zaten...![]()
ismail' Alıntı:Arkadaşlar aramızda kalsın akşama doğru bombayı patlatıyorum.
slm6713' Alıntı:ismail' Alıntı:Arkadaşlar aramızda kalsın akşama doğru bombayı patlatıyorum.
nedir hocam bomba![]()
![]()
ismail' Alıntı:Arkadaşlar aramızda kalsın akşama doğru bombayı patlatıyorum.
bu yazdıkların emniyetin filtrelerine takılırsa bobmmı patlar sen mi patlarsın o belli olmaz. :mrgreen:ismail' Alıntı:Arkadaşlar aramızda kalsın akşama doğru bombayı patlatıyorum.
kodlama dersi 4 6 saat zorunlu diye mi duydu acabaaaaismail' Alıntı:Arkadaşlar aramızda kalsın akşama doğru bombayı patlatıyorum.