Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Formatör Öğretmene Müdür Vekilliği Verilebilir mi ?
almama hakkın tabi ki var.ama böyle durumlarda yağlarlar ballarlar bi şekilde kabul ettirirler .ama ikisi aynı anda olmuyor ,eğer müdür vekilliğin devam ederse formatörlüğü yenilemezler .aynı şeyler başıma geldi de.
arkadaşım vekilliğin hiç bir espirisi yok.. hamallık.. müdür yetkili olsa bir anlamı olur. ben 3 yıl vekillik yaptım. sonra isteğe bağlı atamalarda vekilliği yok saydılar.
tecrübe edinirim dersen kabul et.. :-1:
Verilemez, tecrübe ettim 3 gün sonra mem arayıp formatore müdür vekilliği verilemez diye . Ha sebebini sorarsan bilmiyorum mantık arama saçma bir sebebi vardır mutlaka
Verilemez, tecrübe ettim 3 gün sonra mem arayıp formatore müdür vekilliği verilemez diye . Ha sebebini sorarsan bilmiyorum mantık arama saçma bir sebebi vardır mutlaka
hocam mantıgı da surdan gelıyor formatorluk zaten bır gorevlendırme. ve gorevlendırmenın gorevlendırmesı de olmaz.
aynı zamanda mudur gorevlendırmelerının cogu kaymakamlık oluruyla calısıyor. formatorlukse valılık oluruyla yanı bu sıralama gore kaymakamlık oluru valılık olurunu bozamaz ama tersı olabılır...
ee şimdi ben kabul etmediğim ile ilgili yazıyı milli eğitime göndermeli miyim bide bizimkiler uyanıklar bilerek bıraktılar e okul şifresini bile değiştirip gitmişler nerden bulacam ben şimdi şifreyi