oziie' Alıntı:30 saat derse girmek mi - 6 saat derse girip formatörlük yapmak mı? sorusuna cevabım tereddütsüz 30 saat derse girip - suya sabuna dokunmamak olurdu.
Ancak şimdiki seçenekler arasında formatörlük ten iyisi yok. 3 senedir bu görevlendirmeler yapılıyor, rahatmısın- rahatım, huzurlumusun - değilim.
zorunlu değil aslında ama formatör olmadığımız zaman sıkıntılar daha çok artıyor. bir nevi zorunlu olmuş oluyor yani. o zaman şele edelim 15 gün e olsun 15 gün f. :mrgreen:zysimsek' Alıntı:HER YERDE ZORUNLU DEĞİLMİ YA ? BEN ÖYLE BİLİYORDUM ADANADAYIM ZORUNLU EVET
Boş derselere girerek çok yanlış yapıyorsunuz bence..ocelote' Alıntı:Daha once calistigim yerlerde basvurular oyle aceleye getiriliyordu ki, haberim bile olmuyordu, basvuramamistim bile. 1 donem formator olayim da goreyim nasil bir sey diyordum hep, hic nasip olmamisti.
Istanbulda ise direk gorevlendiriliyor herkes zaten, zorunlu. Dediginiz gibi belki mahkeme ya da ilce formatorunun sizin formatorluge uygun olmadiginizi belirtmesi sayesinde formatorlukten kurtulunabiliyormus sanirim (forumdan okudugum)
Boyle rezillik olmaz yaaa, nefret ettim formatorlukten. Ikili ogretim var okulda, herkes yarim gun calisiyor, biz tam gun. Siniflarda pc, projeksiyon var, hic bos kalmiyor siniflar, tamir icin de mecburen sinifta ders islenirken ugrasmak zorunda kaliyorsun. Cocuklar sinifta, ogretmen de, bben ise masanin altinda, toz toprak icinde kaliyorum. Cocuklarin gozunde de tamirci olarak gorunuyoruz. Ogretmenler odasina girer girmez nasilsin bile demeden teknik sorunlarindan bahsetmeye basliyorlar direk. Ogretmenler odasina girmek istemiyorum, kimseyi gormek istemiyorum artik.
Dersi bos olan siniflar oluyor bazen, bosta olan ogretmenler ya da mudur yardimcilari girmek istemiyorlar. Idare bana soyluyor. Ben de giriyorum bazen, ogretmeni olmayan siniflarin dersine. Ozellikle 4-5-6 larda iyi oluyor. Bilgisayar dersleri yok cunku. Hem bir seyler ogretiyorum, hem de ogretmen oldugumu hissediyorum biraz da olsa. Gorevin degil, girme diyebilirsiniz ama kucuk cocuklarla ders islemeyi seviyorum.
belki haklisiniz hocam. Istemedigim sinifin bos dersine girmiyorum, soyluyorum girmem diye, tamam diyor idare. zorlayamazlar sonucta, zorunlulugum yok.oziie' Alıntı:Boş derselere girerek çok yanlış yapıyorsunuz bence..ocelote' Alıntı:Daha once calistigim yerlerde basvurular oyle aceleye getiriliyordu ki, haberim bile olmuyordu, basvuramamistim bile. 1 donem formator olayim da goreyim nasil bir sey diyordum hep, hic nasip olmamisti.
Istanbulda ise direk gorevlendiriliyor herkes zaten, zorunlu. Dediginiz gibi belki mahkeme ya da ilce formatorunun sizin formatorluge uygun olmadiginizi belirtmesi sayesinde formatorlukten kurtulunabiliyormus sanirim (forumdan okudugum)
Boyle rezillik olmaz yaaa, nefret ettim formatorlukten. Ikili ogretim var okulda, herkes yarim gun calisiyor, biz tam gun. Siniflarda pc, projeksiyon var, hic bos kalmiyor siniflar, tamir icin de mecburen sinifta ders islenirken ugrasmak zorunda kaliyorsun. Cocuklar sinifta, ogretmen de, bben ise masanin altinda, toz toprak icinde kaliyorum. Cocuklarin gozunde de tamirci olarak gorunuyoruz. Ogretmenler odasina girer girmez nasilsin bile demeden teknik sorunlarindan bahsetmeye basliyorlar direk. Ogretmenler odasina girmek istemiyorum, kimseyi gormek istemiyorum artik.
Dersi bos olan siniflar oluyor bazen, bosta olan ogretmenler ya da mudur yardimcilari girmek istemiyorlar. Idare bana soyluyor. Ben de giriyorum bazen, ogretmeni olmayan siniflarin dersine. Ozellikle 4-5-6 larda iyi oluyor. Bilgisayar dersleri yok cunku. Hem bir seyler ogretiyorum, hem de ogretmen oldugumu hissediyorum biraz da olsa. Gorevin degil, girme diyebilirsiniz ama kucuk cocuklarla ders islemeyi seviyorum.
Bir işi 1 kere yaparsan hep yaparsın - o yüzden keşke sana ilk sorduklarında girmiyorum deseydin - 2. sefere sormazlardı daha da.
eses' Alıntı:sadece 15 saat derse girip 4 okul gezerek formatörlükten kurtulabilirsiniz..Bu forumda %80 oranında kişi bence zorunluluktan dolayı yapıyor.Bunun geriye kalan kısmın bi kısmı da diğer branştaki arkadaşların derse girmek istemeyen öğretmen arkadaşlar.Zorunlu değil mahkemeye dava açarsanız kazanma ihtimaliniz yüksektir.
zysimsek' Alıntı:ARKADAŞLAR BU FORMATÖRLÜĞÜ HALA SAVUNAN BT ÖĞRETMENLERİNİ DÖVMEK İSTİYORUM :++:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:formatörlük bitmez, biteceği varsa da bizim bt öğretmenleri izin vermez çünkü herkes parayı seviyor
:alkis:Rüzgara Karşı'' Alıntı:formatörlük bitmez, biteceği varsa da bizim bt öğretmenleri izin vermez çünkü herkes parayı seviyor
Rüzgara Karşı'' Alıntı:formatörlük bitmez, biteceği varsa da bizim bt öğretmenleri izin vermez çünkü herkes parayı seviyor
zysimsek' Alıntı:ARKADAŞLAR BU FORMATÖRLÜĞÜ HALA SAVUNAN BT ÖĞRETMENLERİNİ DÖVMEK İSTİYORUM :++:
halen memnuniyet diyorsunuz ya helal olsun. siz memnun değilsinizde ne yaptınız anlatın bizde yapalımeeeee' Alıntı:çoğu memnun bu işten...baksanıza çoğu savunuyor..yok başka ne yapabiliriz, okul okul gezeriz...zorunlu değil ki.... okul zorunlu tutttu napalım :x