Form ve Php

Kodla Büyü

aktasankara

Seçkin Üye
Seçkin Üye
meb.k12.tr nin html kodu yazdığımız kısmında form oluşturmayı yasaklamışlar sanırım.

Denemek için iki tane text kutusu ve buton koydum kaydettim, fakat açtığımda görünmedi tekrar girdim o kodlar yoktu.

Ayrıca php yazmayı da yasaklamışlar sanırım...

Rehberlik sayfası için puan hesaplama robotu yapacaktım :o

aktasankara' Alıntı:
meb.k12.tr nin html kodu yazdığımız kısmında form oluşturmayı yasaklamışlar sanırım.

Denemek için iki tane text kutusu ve buton koydum kaydettim, fakat açtığımda görünmedi tekrar girdim o kodlar yoktu.

Sayın Hocam,

Başlangıçta iframe ile html, asp ve php kodlarını ekleyebiliyorduk. Ancak daha sonra asp ve php'yi bırakın basit html kodlarını bile kabul etmiyor. <marquee> denedim olmadı. diğerlerini de denedim hiçbirini kabul etmedi. bende online test ekleyecektim ama olmadı.

Kodu yazıyorum, kaydediyorum ve yayınla diyorum ama hiçbirşey çıkmıyor. Kodlara tekrar girdiğimde herşey silinmiş. Anlayacağın iframe ve kodlar bir işe yaramıyor.

habibocak' Alıntı:
aktasankara' Alıntı:

Sayın Hocam,

Başlangıçta iframe ile html, asp ve php kodlarını ekleyebiliyorduk. Ancak daha sonra asp ve php'yi bırakın basit html kodlarını bile kabul etmiyor. <marquee> denedim olmadı. diğerlerini de denedim hiçbirini kabul etmedi. bende online test ekleyecektim ama olmadı.

Kodu yazıyorum, kaydediyorum ve yayınla diyorum ama hiçbirşey çıkmıyor. Kodlara tekrar girdiğimde herşey silinmiş. Anlayacağın iframe ve kodlar bir işe yaramıyor.

Evet hocam aynı şey bana da oldu az önce.

başta iframe denedim olmuştu yine umutlandım belki bişeyler üretiriz burdan diye ama olmadı moral bozucu

Javascrip biliyorsanız html kodlarını javascript degişkeni şeklinde diviçine innerhtml ile eklemeyi deneyin. Belki yasaklı html kodlarınıjavascript içinde saklaya bilirsiniz. Gene html kodlarını tanırsa bısefer javascript kodlarınıda enkode edin. Vaktim ve hesabımolsa denerdim

BBNET
Geri