Ford Focus I, Ford Focus II, Ford focus III nasıl bilirsiniz

Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bende şuan focus 1 var 2004 ghia lpg li, araça 6 yıldır bende olduğu için sıkıldım, hiçbir sorunu olmamasına rağmen üst modelini almak istiyorum, sorum şu ki focus 2 ve focus 3 çok çok farklı mıdır, performans ve konfor olarak. bilenler yardımcı olursa sevinirim ...

Dostum bende de focus I var. Bende model yükselteceğim. Ama Focus I,II,III arasında hani yenilik eskilik dışında. Performans olarak bence Önce 1 , sonra 2, sonra 3 gelir. Eskideki kaliteyi yakalayamamışlar.

geçen hafta aldım focus 2 ghia 2006 benzin-lpg li . şu ana kadar kullandığım süre içinde arabayı çok beğendim. far sensörü silecek sensörü otomatik far 4 cam otomatik hız sabitleme vs. özellikleri mevcut. neden dizel almadın derseniz dizellerdeki sesi bir türlü sevemedim. ama gayet iyi araba.

6 yıl 2000 model focus ambiante modelini kullandım. 2 yıldırda 2010 model dizel titanium focus kullanıcısıyım. öncelikle benzinlide performans farkı yok denebilir ama dizelde iş çok değişiyor. ses meselesine gelince beni rahatsız etmiyor aracın dışında içindekinden daha çok ses var.

ben focus 3 kullanıyorum gayet memnunum. focus 2 ve focus 1 kullanmadım ama aralarında tasarım açısından bariz farklar var. ama performanları açısından çok ciddi fark olacağını düşünmüyorum.

BENDE FOCUS 3 2013 OTOMATİK TİTANUM VAR.
FOCUS 2 ALMA ESKİ ŞANZUMAN ONLARDA SIKINTILAR ÇOK. FOCUS 3 LERDE POWERSHIFT ŞANZUMAN VAR
PRİNS LPG TAKTIRDIM YAKIT GAYET İYİ
BAGAJ VE İÇİ BİRAZ KÜÇÜGÜME GELDİ

Valla focus 1 den çok memnunum aslında aracım çok ferah yakıtı çok iyi performansı güzel bu özelliklerden dolayı focus tan vazgeçemiyorum. Benzer fiyatlara honda veya jetta da alınabilir ama alışkanlıkmıdır söylediğim özelliklermidir bilmiyorum focustan pek şaşmayı düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum sizce ?

2004 ghia var bende de.ben de memnunum ama degistirsem soyle 2010 ustu toyota dusunurdum herhalde yada focus 3 te olabilir.
Focus 1 i servise goturdugumde cok iyi araba oldugunu ve bu kasalarin en guzeli oldugunu soyluyorlar.

Bende de Focus III Dizel Style var 2013 model. Sıfır almıştım, gayet memnunum. Değiştirecek olursam aklımda Kuga var :)

önceki arabam 2000 ambiante vardı. gayet memnundum.
şimdi ise 09 focus 2.5 dizel tit var. buda iyi.
focusların efsane kasası f1 dir.
ama ben tasarım olarak f2.5 i daha çok beğeniyorum.
f3 ü ferahlık açısından çok olumlu bulunmuyor.

2001 model ghia 4 yıl kullandım. şimdi 2011 titanium focus var. focus cok güzel araba ama 2.elleri cok yıpranmış ve km oynanmış oluyor temizini bulmak zor. alacaksanız ilk sahibinden biraz fazla verin alın

bende 2008 Focus dizel vardı düz donanım
focusların en güzel tarafı performans ve sağlamlığıdır
Konfor olarak çok bişey beklemeyin
Hayırlı sürüşler olsun

BBNET
Geri