Ford fiesta hakkındaki görüşleriniz

Kodla Büyü
hocam iri biriyseniz pek tavsiye etmem
benim boyum 178 iri biride değilim araba alacağım zaman test sürüşünde fiesta sürmüştüm
çok basık geldi bana focus aldık.
focus öneririm bu fiyata

Hocam ben 185 boyundayim ve Fiesta 2012 kullaniyorum. Tabii ki, Focus ya da Jetta gibi ust sinif arabalarin direksiyon bolumu daha rahat ama ben buna alistigim icin sorun yasamiyorum..

Ben 2011 trend 1,4 dizelini 1 ay önce 28000e aldım, bagaj kapağında 1 karış boya vardı onun haricinde orjinal araçtı hocam.
Motor olarak yokuşu bol bir şehirde kullanıyorum arabayı şehir içi 5,7 litre gösteriyor ortalama yakıtı.
110 km şehir içi şehir dışı karışık 5,4-5,3 lt civarı yakıyor. Yol tutuşu b sınıfına göre oldukça iyi.
İç hacim olarak bence ideal.
Arkaya 3 yapılı kişi oturduğu zaman sıkışık oturulur ancak, arka diz mesafesi başarılı.
Yağını suyunu koyduktan sonra masraf açmayan bir arabaymış araştırmalarıma göre(motor açısından).
Konfor olarak memnunum. Ön yolcu ve sürücü koltukları çok rahat insanı kavrıyor. Motor sesini rahatsız edecek kadar olmasa da içeri alıyor.
Yakıt olarak çok uygun, park derdin yok her yere sığıyor :)
Ben 1 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.
Tek olumsuz yanı bence arka frenlerin kampana olması, disk olsa iyi olurmuş, fren mesafesi buna rağmen oldukça iyi.

hocam benim fikrim o fiyata biraz daha büyük bi araba (focus olabilir) alın derim parası güzel çünkü 35-36 az para değil

Fiesta 5 para etmez, çok küçük, görüş alanı dar, güvenlik zayıf, virajlara giriş tehlikeli ..........

geçen aralıkta titanum sıfırı 41.500 liraydı kapora verdim.. son anda esp olmadığı için focus benzinli aldım.. biraz daha pahalıya.. ayda 1000 km gibi yapıyosanız gidin benzinli focus alın hem c sınıfı aracınız olur hem çok daha donanımlı.. çok küçük değil ama yok ya biz türkler severiz büyük arabayı :)

2012 fiesta trend 1.4 dizel aldım. 5 aydır kullanıyorum. ben kullanmayı bile bu araçta öğrendim :) artık trafikteyim. park etme sorunu yok her yere sığıyor, az yakıyor.. masraf çıkarmıyor. tavsiye ederim ;)

gokcetinaztepe' Alıntı:
geçen aralıkta titanum sıfırı 41.500 liraydı kapora verdim.. son anda esp olmadığı için focus benzinli aldım.. biraz daha pahalıya.. ayda 1000 km gibi yapıyosanız gidin benzinli focus alın hem c sınıfı aracınız olur hem çok daha donanımlı.. çok küçük değil ama yok ya biz türkler severiz büyük arabayı :)
aynı fikirdeyim. o kadar parayı 2. el fiestaya vermem... genelde şehiriçi kullandığım için 1.5 yılda 9000 km yaptım. fiestanın içi çok dar , bagaj zaten küçük ve bence gereksiz pahalı

Arkadaşlar herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim. Geçen bir arkadaşın Toyota Corolla hb sol model arabasına bindim, araç 1,4 dizel 2006 (idi yanılmıyorsam) km si de 140 bin. Yakıtı da çok uygunmuş, fiyatı da 27 bin tl ye kendisi almış. Eskiden beri bir Toyota hastalığım vardı, acaba bir delilik yapıp bu tip bir araba mı alsam diyorum. Var mı kullanan arkadaşlar. Model ve km si düşük bir şey bulabilsem aslında iyi gibi, bir de bagaj hacmi ve iç hacim fiestaya göre kat kat iyi.

valla hocam benden tavsiye 35-36 verebiliyorsanız
Seat leon tercih edin derim.
Hem daha geniş hem donanımlı hem de şık
Neticede vw kalitesinde

opel çorsa ile fiestayı kıyaslarsak sizce hangisi daha iyi. Konfor-iç hacim- yol tutuş - yakıt - Malzeme kalitesi

Corsa ile Fiesta'nın kıyaslanacak tek özelliği yakıt tüketimi olabilir. Onun dışındakiler Corsa'ya hakarettir diye düşünüyorum.

BBNET
Geri