Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıfırdan aldığımız hiç kaza geçirmemiş, bakımları sadece ford servisine yaptırılmış arabamızı ev almak maksatıyla satışa çıkardık. ayrıntılı bilgi için eşimi arayabilirsiniz. mete arslan 0505 542 8558
Arkadaşlar Ben Mete ARSLAN. Bende öğretmenim. Eşim araba satışımızla ilgili bilgiyi buraya eklemeyi uygun bulmuş etikmi değilmi bilmiyorum. 1-2 arkadaşın cevabını 1-2 arkadaşında telefonunu aldım. özellike ve fiyat konusunda bazı sorular sormuşşunuz yanıtlamaya çalışayım.
Bir araç satış sitesine resimlerini ve bilgisini ekledim burayada aynen kopyala yapıştır yapıyorum.
''Aracın ilk sahibiyim, kaza, boya, değişen kesinlikle yoktur. Şuana kadarki tüm bakımları (yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, motor yağı v.s) serviste yapılmıştır. Delüks paketi (sis farı ,çelik jant v.s), Park sensörü, arka - yanlarda marşpiyel ve üstte tavan barı vardır. Orjinal kılıflar ve orjinal tekerler kullanılmaktadır. Stepnesi kullanılmamıştır.''
1 ay kadar önce bu aracın aynısını (Ekstraları yoktu. Tavan ve yan çıta) 26.500 TL ye aldık. Km si de 19.000 idi. Fiyat gayet makul bence.
Hocam keşke satmadan ev işini halledebilseni ancak başıma geldi çok zor bilirim. Ayağımızı yerden kessin diye fiyatı düşük bir araba aramak ayrı bir zulün zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hayırlı satışlar...
Hocam aracın yol bilgisayarı var. Hatta yakıtı tüketimini düşürmek amacıyla aracı devirli kullanmanız için vites büyütüp küçültmenizi hatırlatan sesli ve görsel uyarısı da var. 75 lik ise yakıt tüketimi 90 ve 110 luklara göre daha ekonomiktir.
Bu tür araçları sevsem ciddi müşteri olurdum...
sehzade arkadaş sorduğunuz soruları cevaplamış kendisine teşekkür ediyorum. Bahsettiği gibi yakıtını yakın zamanda ölçmedim ama bu segmente göre normal oldugunu düşünüyorum. Motor 1800 beygir 75 lik yol bilgisayarı var. bahsettiğim gibi alacak olana ailecek bineceğim diyene 25500 vereceğim.