C chernobil Aktif Üye Mesajlar 242 21 Mart 2008 #1 İnternetten yazı tipi indirdim .. yani font..onlarla nasıl yazı yazabilirim.. yani photoshopta nasıl onları kullanabilirim ?
İnternetten yazı tipi indirdim .. yani font..onlarla nasıl yazı yazabilirim.. yani photoshopta nasıl onları kullanabilirim ?
mrsduzcelee Aktif Üye Mesajlar 123 21 Mart 2008 #2 Başlat - Denetim Masası - Yazı Tipleri yolunu izlediğin yere girerek oraya indirdiğin yazı tipini yapıştır ama rar yada zipli halini değil onların içinden çıkartılmış halini
Başlat - Denetim Masası - Yazı Tipleri yolunu izlediğin yere girerek oraya indirdiğin yazı tipini yapıştır ama rar yada zipli halini değil onların içinden çıkartılmış halini
S SoundWay Aktif Üye Mesajlar 138 21 Mart 2008 #3 fontları kopyalayın ve C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts ve C:\WINDOWS\Fonts klasörlerine yapıştırın..
fontları kopyalayın ve C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts ve C:\WINDOWS\Fonts klasörlerine yapıştırın..
S SoundWay Aktif Üye Mesajlar 138 21 Mart 2008 #5 chernobil' Alıntı: teşekkürler.... Sorun Çözüldü Genişletmek için tıkla ... bi teşekkürde mail için borçlusun hayırlı geceler
chernobil' Alıntı: teşekkürler.... Sorun Çözüldü Genişletmek için tıkla ... bi teşekkürde mail için borçlusun hayırlı geceler