folklor ekibi için çiftetelli

Kodla Büyü
Hocam bir düzeltme yapmama kızmazsınız umarım. Folklor değil de Halk Oyunları ya da Halk Dansları deyimi daha uygun. Folklor kelime olarak Halk Bilimi anlamına gelip bir yörenin tüm özelliklerini barındırır. Bu konudaki takıntım için özür dilerim...

nosTRa' Alıntı:
Hocam bir düzeltme yapmama kızmazsınız umarım. Folklor değil de Halk Oyunları ya da Halk Dansları deyimi daha uygun. Folklor kelime olarak Halk Bilimi anlamına gelip bir yörenin tüm özelliklerini barındırır. Bu konudaki takıntım için özür dilerim...

evet genelde yapılan ciddi bir hatadır bu. yıllardır halk oyunları derslerimde ilk ders olarak bunu veririm. "FOLKLOR değil HALK OYUNLARI" :)

ebruemec' Alıntı:
teşşekür ederim ama bu gönderdiğiniz düğün havası ben okul folklor ekibi için istiyorum.

çiftetelli dosyası ektedir. hangisi olduğunu tam dinleyemedim. işinizi görmezse özelden mesaj atın yollarıım.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar
http://www.ixle.net/hun-lk-ret-m-okulu- ... telli.html

yukarıdaki linkteki çiftetelli müziği lazım bana . Çok aradık taradık fakat buna ulaşamadık.
Hun İlköğretim Okulu kullanmış bu müziği. Linkteki müzikte alkış sesi vs. olduğundan kullanılabilecek durumda değil. Elinde olan bilen ulaşabilecek olan varsa çok makbule geçecek.

BBNET
Geri