Focusla 190 yaptım bana mısın demiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xtasy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xtasy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar başlığı dikkat çeksin diye attım. Çok güvendiğimiz NCAP 5 yıldızlı arabaların acaba yüksek hızlarda da o 5 yıldızlarından eser var mı görmek için videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Ayrıca 100 km hızla giden 2 aracın çarpışması da benzer sonuç verecektir.

http://www.youtube.com/watch?v=wrkYrQ5e ... re=related

120 yi geçemiyorum ben kesinlikle korkuyoeum otoban haricinde.. Zaten benim uno istesemde 120den yukarı çıkmıyor:))

Adana otobanda 2012 jetta ile yol bomboş olduğundan 205 'i gördüm. Ama bir daha cesaret edemem o nasıl hız öyle yolda bir taşa denk gelsen takla atacak hissindeydim. Eskilerin deyimi ile arabayı açtım iyice kazasız belasız.

maşallah, 2001 corolla sol special 1.6 vvti motor, 19 snde 190 km hıza cıkıyor. 5bin devirde 210u gördü araç. şahsen yapılan testlerin sonucudur..

Re: Ynt: Focusla 190 yaptım bana mısın demiyor

2006 model opal astra eski kasa yanilerden değil. Bilen arkadaşlar var mıdor bilmem. Silvandan diyarbakıra giderken 200 ü geçtim sonrasında yavaşladım. Ama yolda çok ciddi çukur yada sıkıntı yoksa o hızla gidilebilir. Adana antep otobanında aynı araç ile 180 bastım bi sıkıntı yok. Araba yeri kavrıyor. Zaten araba yere bu kadar sağlam basmıyor ve 1200 e yakın kilosu olmasa hayatta yapmam. Hep derim broadway 120 km ile kanatlandırır.

Arkadaşlar konu benim arabam seninkini geçere dönmüş. benim arabam videodakinin aynısı gerçekten sağlam bir arabadır(çoğuna göre). focus bile bu hale geliyorsa gerçekten çok dikkatli olmak lazım. Kazasız günler.

BBNET
Geri