Focus Ghia

Kodla Büyü

aresbel3

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir araba var komşuda satlık. İnternete konulmamış. Alıp almamakta kararsız kaldım. Siz ne dersiniz?
2008 Ghia modeli. Gri renkte.Adam ilk sahibi değil aracın. Sanırsam 2 veya 3. 75 binde. Lastikleri bitik. 75 bin bakımı gelmiş. Araç şu an 75 binde. Tek parça kapı boyalı bir de tampon. 1500+500 tl iki tane hasar kaydı görünüyor. Siz ne dersiniz fiyat nedir bu aracın normalde? bu arada adam 33.500 istiyor.

dizelse az daha aşağısına alınır. sedan mı hb mi? benzinli ise 29-30 gibi alınabilir.

arabanın bildik birinde olması iyi çok büyük hasarı da yok fiyatı piyasadan biraz aşağıysa arabayı da beğeniyosan alınabilir

Şu anda piyasa çok yüksek.
Millet tuturabildiğine satıyor. Aracın km orjinalse 32 bine alınır.
2008 kasada 2 farklı kasa var focus 2 ve makyajlanmış olan focus 2.5 var. Makyajlı kasa ise titanium olur zaten. Araç içinize siniyorsa 32 bine alınabilir.

kaybil' Alıntı:
hocam 28-30 arasi piyasasi var...
Hocam Araştırdım ben bulamadım. Örnek gösterir misiniz nette var sa? 120binden aşağı boyasız olursa alırım.

Ayrıca Ben 31bin verdim. Vermedi :) 32 verecem de, bakımlar gelmiş lastik de ömrünü tamamlamış. Masrafı var yani.

hasar kaydına kanma,git servise parasını ver adam akıllı göster derim benden demesi,beni bi tanıdık kandırmıştı güvenme

Re: Ynt: Focus Ghia

aresbel3' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
Hocam Araştırdım ben bulamadım. Örnek gösterir misiniz nette var sa? 120binden aşağı boyasız olursa alırım.

Ayrıca Ben 31bin verdim. Vermedi :) 32 verecem de, bakımlar gelmiş lastik de ömrünü tamamlamış. Masrafı var yani.

Hocam 2007 dizel ghia kullanıyorum, geçen hafta ağır bakımını yaptırdım 96600 km de araba. Hasarı kazası boyası yok. 31 verdiler vermedim. Lastik + bakım bin tl tutar, eğer 31e denk getirirsen çok güzel fiyat.

Re: Ynt: Focus Ghia

Ayrıca araç 2007 ama 2008 kasa, aynadan sinyal, Sony teyp ve dijital klima, birebir 2008 görünümde

Bende bu modeli çok araştırdım. Önce iyi bir servise göster. her şeyi öğren.Dynemosa götür. 70 tl ye her şeyini söyler. Eğer yazdıkların gibiyse 32 bine alınabilir.

Focus III se alınabilir ama Ghia dediğinize göre bir eski kasası 31-32 eders tabi bakım ve lastikleri sayarsak size yine en az 33 e mal olur.

Son fiyat 32.750 lastikler bitik bakım gelmiş = 34000 Neredeyse yeni kasa fiyatına. Yeni kasa trend mi alsam bu paraya?

arabanın piyasasını bilmyorum ama
araç sahibi tanıdıgınsa, araba dediği gibiyse çok aramamak lazım.
bende zamanında almadım, aylarca araba aradım.biraz daha pzarlık yapıp hiç olmasa lastik parası çıkarabilirsin :)

not: şu aralar arabalar 1-2bin arttı

delikatliyam' Alıntı:
hasarı nasıl yaptgı ıle ılgılı bılgın var mı acaba ?
Hasarı kapıyı açarken tireğe vurdum dedi (1500 tl hasar kaydı). tampon da başka bir zamanda kaldırıma sürtmüş (500 tl hasar kaydı). Kaskodan yapılmış ikisi de.
Şimdi 130-140 binde trend yeni kasa mı alsam. bunu mu?

iambilisimci' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
iambilisimci' Alıntı:
aresbel3' Alıntı:
Son fiyat 32.750 lastikler bitik bakım gelmiş = 34000 Neredeyse yeni kasa fiyatına. Yeni kasa trend mi alsam bu paraya?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 585/detay/ al bu da benim araba:)
km si düşük olaydı kaçırmazdım :+1:
km si düşük olsa oraya 33 bin yazardım:)
biliyorum hocam temiz bulmak zor,33 yazardın 31,5 -32 ye anlaşırdık :)

aresbel3' Alıntı:
kaybil' Alıntı:

Lastikle normal km bakımına sen bakım mı diyorsun hele bir parça değişimi yaptır.Görürsün o zaman bakımı:))

BBNET
Geri