muhdi' Alıntı:İlk arabanın yeri farklıdır hocam hayırlı olsun.
hocam arabayı 21.500 den aşağıya vermeyi düşünmüyorum arabayı çankırıdan aldım görev yerim değişti şimdi ankarada resimleri de çocuk koltugu falan oldugu için bayramdan sonra düzenleyim koyabilirim arabayı kendi arkaaşımdan aldım zaten aldığım ilk gün 21 ocakta yazdım şu an araba 146000 km de arabam temizdir atiker sıralı tüp takılı + extra güvenlikli olan modeli gümüş gri (en çok tutulanı)abs si var +2 hava yastığı var uzun araştırmalar sonucu arkadaşımdan aldım lastikleri falanda yeni muayensini haziranda yaptırdım aküsü bile yenidir. bu arabayı aslında hayatta satmam alana kadar canım çıktı ama ev aldım elden borçlarım var ya takas yapacağım yada tamamen satacağım önceliğim takasta kazası boyası yoktur 10000 km sonra balataları 20000 km sonrada triger kayışı değişecektir masrafı yoktur aldığım kişi arkadaşımdı o da öğretmen çankırıda da götürdüm baktırdım yok dediler çok ufak tefek tamponda boyanacak yer var ama ben orjinalliği bozulmasın diye boyatmadımagd85' Alıntı:ne kadara satıyosunuz hocam resimleri de yüklesenizde aracı görsek. bi de hangi ilde satıyosunuz