focus 2003 tüplü-takas

Kodla Büyü

ogretmen006

Süper Üye
Süper Üye
21 ocak ....6 ay içinde o kadar araba baktıktan sonra 2003 model ford focus 1.6 comfort sıralı tüplü gümüş gri 134000 de 20.250 tl ye aldım baktırdım arabaya, arabanın kazası boyası yada herhangi bir değişeni yok bir arkadaşımdan aldım inşallah kazasız belasız bineriz

22 ekim .... arabamı haziran ayına kadar ev aldığım için üzerine para alabileceğim araçlarla takaslı ya da takassız satacağım

varsa temiz aracı olan özelden mesaj atabilir takas yoluyla değiştirebilirim hazirana kadar sürem var

Re: ilk arabamı en sonunda aldım

Hayırlı olsun hocam :+1: Bende ilk arabam için bakınmaya başladım bakalım kaç ay sürecek :lol:

Hayırlı olsun,Allah güle güle binmek nasip etsin.

hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin. arabayı servise mi baktırdınız?

hocam. çok doğru bir tercih olmuş.
Alırsın ford olursun lord.

Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin

hayırlı olsun bana biraz pahalı gibi geldi

only61' Alıntı:
hayırlı olsun bana biraz pahalı gibi geldi
hocam çok araştırdım aynı özellğie sahip tüplüler genelde sahibindende 21-23 arası ama ya değişen oluyor yada boya falan temiz olduğu için aldım dün iyi anlayan birisine sordum 18.5-19 falan eder dedi ama malesef araba yok aldığım kişi güvendiğim birisi yemin etti galeri 19.750 verdi vermedim diye bakalım hocam zaman gösterecek tek temiz olsun 500-1000 tl fazla olsun dedik

atakom' Alıntı:

hocam servis burda olmadığı için bizim okul müdürünün tanıdığı tamircilere beraber götürdük ayrıca motor şasi numarasından plakasından sorgulamasını falanda yaptırdım bişey çıkmadı

hayırlı olsun.focus güzel arabadır. yol tutuşu konusunda, sürüş keyfi konusunda sınıfının lideridir.

Hayırlı olsun. Kazsıs belasız binersin inşallah.

atakom' Alıntı:

hocam servis burda olmadığı için bizim okul müdürünün tanıdığı tamircilere beraber götürdük ayrıca motor şasi numarasından plakasından sorgulamasını falanda yaptırdım bişey çıkmadı[/quote]
o zaman gönül rahatlığıyla binebilirsiniz hocam. tekrardan Allah kaza bela vermesin.

bende KASIM ayından beridir bakıyorrum. parama göre hyundai accent 1.6 almaya karar verdim arayıştayım. inşallah bulurum temiz bir hyundai

Hadi hayırlı uğurlu olsun...

Güzel arabadır focuslar. Tüplü ise az yakar, çok kaçar. Yol tutuşu çok iyidir.

Bir de ghia olsaydı tadından yenmezdi ama bu da olur.

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hocam. Hayırlı Uğurlu olsun... Allah tekerine taş değdirmesin :)

hayırlı olsun hocam rabbim kaza bela vermesin. ben de ucuz hundai orta fiyat astra arıyorum

hayırlı olsun hocam. güle güle binin. bende aldım 2005 astra h hb elegance aldım 23.500 benzinli. bakalım benziinli arabaya nasıl binecez:)

Hayırlı olsun Hocam..
Bu arada Honda Hayat Onda.. :wink:

kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim hocam. Allah daha iyisini de nasip eder inş.

iyi halt etmişsin.
kredi kartın her ay şişecek
hayırlı olsun.
bu başlık çok yararlı lütfen yöneticilerimiz sabitlesin.

hayırlı olsun hocam kazasın belasız hayırlı yolculuklar...

21 ocak ....6 ay içinde o kadar araba baktıktan sonra 2003 model ford focus 1.6 comfort sıralı tüplü gümüş gri 134000 de 20.250 tl ye aldım baktırdım arabaya, arabanın kazası boyası yada herhangi bir değişeni yok bir arkadaşımdan aldım inşallah kazasız belasız bineriz

22 ekim .... arabamı haziran ayına kadar ev aldığım için üzerine para alabileceğim araçlarla takaslı ya da takassız satacağım

varsa temiz aracı olan özelden mesaj atabilir takas yoluyla değiştirebilirim hazirana kadar sürem var

BBNET
Geri