Fluance veya Corolla Arıyorum

Kodla Büyü

erbilge

Üye
Arkadaşlar Fluence Privalige veya Coralla Elegant arıyorum. Boyasız ve en fazla 50.000 km. olacak. Siyah renkli olmayacak. Corolla için en fazla ise 2009 model olacak.

yerinde olsam fluence'i kesinlikle elerdim. corollanın yanında resmen naylon. kalıbının arabası değil. bir tanıdık 80 km hızda hafif rüzgarda arabayı yolda tutmakta zorlandığını söylemişti ki usta şofordür. görüntüsü oturaklı, yol tutuşu iyi gibi bir izlenim verebilir sadece göz boyama bu.bizim ülkemizde heybetli ve ucuz arabalara biraz talep olduğundan alan var, ama otomobil konusunda deneyimli kişiler bu araba alınmaz diyor çevremde.

Bende fluence kullaniyorum privilage verslyonunu. Aracimdan cok memnunum. Co rallada denedim ama fluence bana daha iyi geldi. Yol tutma konusunda ben hic bir sorun yasamadim. 170 km hiza ciktim yolda herhangi bir titreme yapmadi. Belki arkadasin bahsettigi arac business modeli olabilir.

share_' Alıntı:
yerinde olsam fluence'i kesinlikle elerdim. corollanın yanında resmen naylon. kalıbının arabası değil. bir tanıdık 80 km hızda hafif rüzgarda arabayı yolda tutmakta zorlandığını söylemişti ki usta şofordür. görüntüsü oturaklı, yol tutuşu iyi gibi bir izlenim verebilir sadece göz boyama bu.
:+1:
Çok savrulduğunu bende duymuştum

Bizim ilçedeki bankada da bu arabadan var görevli içine çok fazla ses aldığını söylemişti ama sadece duyum fluencede karar kıldığınıza göre zaten bunları araştırmışsınızdır ama toyota daha iyi bir seçim gibi..

BBNET
Geri