flash site çalışmam

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zizu_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Zizu_' Alıntı:
hocam ilk bakışta beyin o kelimeleri düzeltiyor.daha sonra farkediyorsunuz
çünkü sürekli kullandığımız kelimeler nasıl roman okuyunca bir diğer kelimeyi zorlanmadan okuyorsak bu kristik yazıları böyle bir cümlenin varolduğunu varsayım olarak görmektedir
ben hocamın dedikten sonra harflerin farklı olduğunu gördüm :+1: :alkis:

Çalışma gayet güzel....
bunu sadece flash kullanaran yapmadınız herhalde..bu sayfayı yaparken hangi ek programlar kullandınız acaba??

mustafayilmaz28' Alıntı:
Çalışma gayet güzel....
bunu sadece flash kullanaran yapmadınız herhalde..bu sayfayı yaparken hangi ek programlar kullandınız acaba??

hocam photoshop ,flash ve dreamweaver programlarını kullanarak yaptım.

HOCAM SÜPER OLMUŞ ELLERİNİZE VE GÖNLÜNÜZE SAĞLIK...
Bu sitede devamlı güncelleme yapabilrimisiniz.. bende boyle bir site yapmak istersem, ilk önce hangi programı nerden çalışmayı başlamalıyım.. tavsiyelerinizi bekliyorum..
(iç anadolu da özel bir okulda görev yapıyorumm, malum mdlerin istekleri hiç bitmiyor.)

gelincik42' Alıntı:
HOCAM SÜPER OLMUŞ ELLERİNİZE VE GÖNLÜNÜZE SAĞLIK...
Bu sitede devamlı güncelleme yapabilrimisiniz.. bende boyle bir site yapmak istersem, ilk önce hangi programı nerden çalışmayı başlamalıyım.. tavsiyelerinizi bekliyorum..
(iç anadolu da özel bir okulda görev yapıyorumm, malum mdlerin istekleri hiç bitmiyor.)

hocam hiç bir bilginiz var mı bu konuda ben ona göre cevap vereyim

güzel görünüyor ama font seçimi çok hş ddeğil bence birkaç fontla denerseniz daha güzel bir görünüme kavusabilir.
onun dışında arka plan renkleri ve dağılımı hoş olmuş giriş butonu da güzel.

flashta php kullanmak zor mu birkaç örnek verebilirmisiniz? merak ettimde hiç kullanmadım?

Bir araştırmaya göre insanlar kelimenin ilk ve son harfine bakıyormuş.Gerisini beyin tamamlıyormuş

zizu hocam çok hoş bir giriş olmuş.acaba nasıl yaptığınızı biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız?çok şeymi istiyorum?merak ettimde:)

Hocam baya bir zamanımı aldı.Şu an sadece flash ve action script var içerisinde.Fakat xml ve php kullanıcam.
Okulun sitesi ile uğraşıyorum bu aralar fazla bakamadım kendi siteme :)

çok hoş olmuş, bravo ellerinize sağlık. böyle görsel sitelere bayılıyorum. ama bu tarz siteleri resmi kurumlar değilde daha çok şirketler kullanıyor. daha bir profesyonel gösteriyor sanırım.

BBNET
Geri