flash proje yapma

Kodla Büyü
flash ve as3 konusunda çok meraklı ve 1 yıldır üzerinde yoğun çalışan bir heveslisiyim. şuanda ileri düzeyde çalışıyorum oyunlar tasarlıyorum. Bende yardımcı olabilirim isterseniz.

ahmet255' Alıntı:
konu dört mevsim konusu ilkbahar yaz sonbahar kış şeklinde ufak bir animasyon olacak.

1 cümle ile anlattığın animasyonu yaptığımızda sen beğenmezsin hocam.Tam olarak hedef nedir?Bu animasyon nerede kullanılacak?kime hitap edecek?Animasyonun içerisinde olmazsa olmaz dediğiniz neler var? vs vs. sorular uzar gider.Kısacası biraz daha ayrıntı gerek.

evet haklısın hocam bir cümleyle anlatılmaz sadece konunun başlığını yazayım dedim..
hocam animasyon ilköğretim öğrencilerine hitap edecek.
sonbahar da bulutlar bir araya gelir yağmur yağar ,şimşek çakar, ağaç yaprak döker, bir tane adam olur yağmur yağınca şemsiye alır, ev falan olur.
İlk bahar da ağaçlar yaprak açar, yine yağmur falan yağar.
yazın güneş açar, kuşlar falan uçar, ağaçlar meyve verir, yerde çiçekler, çim olur. insan top oynar, dağ falan olur..
kışında kar yağar...
Yalnız hocam bende bir proje var onu ekledim. orada animasyon butonu var o butona tıklayınca animasyon gelecek.
Bir de projede yardım menüsü olacak, programın nasıl kullanıldığı yazacak.

Ekli dosyalar

Anladığım kadarıyla siz öğrencisiniz buda proje ödeviniz. Burda birine yaptırayım dediniz doğrumudur ?

fiyong' Alıntı:
Anladığım kadarıyla siz öğrencisiniz buda proje ödeviniz. Burda birine yaptırayım dediniz doğrumudur ?

öğrenci olmadan öğretmen olunmuyor.proje ödevim var.Belli kısmını yaptım ama
animasyon kısmını yapamıyorum.internetten felan baktım araştırdım kaç haftadır yapıyorum olmuyor. belli bir şeyler ekliyorum ev ağaç böcek çiçek, yağmur falan cin aliye kemik olayı veriyorum oda nasıl oluyorsa bilgisayarı tekrar açınca kayboluyor yani cin ali gözükmüyor. Kaç hafta oldu yapamadım sadece harita vs. kısmını yapabildim onuda paylaştım.
teslim tarihi yaklaştı dedim ki eğer ücretle proje yapan bu işle uğraşanlar varsa iletişim kurayım dedim.yani ben uğraşmıyım şuradan birine yaptırayım demedim.

burda sorun ücret değil bence yaklaşımınız. Konuyu en başta açarken açıkça belirtseydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum yani ben konu başlığını ilk görüdüğümde Şirket işi gibi bişiy sandım proje v.s ama sonra anladım yani. Bilmiyorum sadece benmi öyle anladım ama yani yanlış anlaşılmalar oluyor böyle olunca..

fiyong' Alıntı:
burda sorun ücret değil bence yaklaşımınız. Konuyu en başta açarken açıkça belirtseydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum yani ben konu başlığını ilk görüdüğümde Şirket işi gibi bişiy sandım proje v.s ama sonra anladım yani. Bilmiyorum sadece benmi öyle anladım ama yani yanlış anlaşılmalar oluyor böyle olunca..
başlıkta proje demiştim ama şirket işleri bu başlık gibi oluyorsa onu bilmiyordum hocam

BBNET
Geri