sedatcantal Site Gezgini Mesajlar 90 9 Mart 2010 #1 input text girilen iki sayıyı, dynamic text'e toplatmak istiyorum ama iki sayıyı toplamıyor metin olarak algılıyor ve birleştriyor..
input text girilen iki sayıyı, dynamic text'e toplatmak istiyorum ama iki sayıyı toplamıyor metin olarak algılıyor ve birleştriyor..
Özgür Hoca Aktif Üye Mesajlar 271 9 Mart 2010 #3 Sayısal bir değişkenle halledin hocam: Kod: var sayi1:Number = sayi1_txt.text; var sayi2:Number = sayi2_txt.text; sonuc_txt.text = sayi1 + sayi2;
Sayısal bir değişkenle halledin hocam: Kod: var sayi1:Number = sayi1_txt.text; var sayi2:Number = sayi2_txt.text; sonuc_txt.text = sayi1 + sayi2;
E ebf Aktif Üye Mesajlar 142 11 Mart 2010 #4 sedatcantal' Alıntı: input text girilen iki sayıyı, dynamic text'e toplatmak istiyorum ama iki sayıyı toplamıyor metin olarak algılıyor ve birleştriyor.. Genişletmek için tıkla ... Kodlar şöyle olmalı (AS3.0) Kod: var sayi1:int=0; sayi1=Number(sayi1_txt.text); var sayi2:int=0; sayi2=Number(sayi2_txt.text); islem_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, islem); function islem(e:MouseEvent){ sonuc_mc.sonuc_txt.text=Number(sayi1_txt.text)+Number(sayi2_txt.text); } Örnek Dosya Ekli dosyalar toplama_islemi.rar toplama_islemi.rar 10.9 KB · Görüntüleme: 66
sedatcantal' Alıntı: input text girilen iki sayıyı, dynamic text'e toplatmak istiyorum ama iki sayıyı toplamıyor metin olarak algılıyor ve birleştriyor.. Genişletmek için tıkla ... Kodlar şöyle olmalı (AS3.0) Kod: var sayi1:int=0; sayi1=Number(sayi1_txt.text); var sayi2:int=0; sayi2=Number(sayi2_txt.text); islem_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, islem); function islem(e:MouseEvent){ sonuc_mc.sonuc_txt.text=Number(sayi1_txt.text)+Number(sayi2_txt.text); } Örnek Dosya