flash haberler scripti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bu sayfayı bende takıp edıyorum suandan ıtıbaren güzel bir script miş...
arastıralım bakalım...

hocam çok teşekkür ederim.aradığım tam buydu ama tarihi nasıl türkçe yapacağız bir de haberleri hangi dosyadan nasıl güncelleyecğiz.bilgi verirseniz sevinirim.daha yeni yimde:)

xml uzantılı dosyayı not defteri ile açınca herşeyi göreceksin hocam benim anlatmama bile gerek yok :+1:

hocam yardımlarınız için teşekkürler ama bir sorunum daha var.gün ve ay ın türkçe olmasını istiyorum.bunu nasıl halleeceğim.yardımcı olursanız sevinirim

hocam dosyayı açıp haber yazım.ve swf dosyasını çalıştırdım fakat herhangi bir swf dosyasında haber çıkmadı.yoksa ben mi yapamadım.bi bakarmısınız

hocam gönderiyorum kullan burda sitenin ortasına iframe kullan iframin src 'ne gönderdiğim dosyadan indexsi çağır sitenin ortasına açılır .daha sonra resim klasörünün içerisinden resimleri kendi resimlerinle değiştir xml den de nasıl haber eklemek istiytorsan onu yaz kolay gelsin

Ekli dosyalar

• xml.rar
    xml.rar
    67 bayt · Görüntüleme: 1,362
arkadaşlar, habr scriptini veremiyorum. okul web kurulu kararı gereği bunu yapamıyorum. kusura bakmayın.:(

Ottomania ve Ozvatan hocam verdiğiniz scriptte başlık kısmını düzenleyemiyoruz. Okulun ve marketin ismi var. Bunları nasıl değiştirecdeğiz fla dosyası falan yokmu bunların ?

arkadaşlar dünden beri uğraşıyorum ama olmuyor.fla dan banner ı düzenleyebildim.ama sol alt köşede saat ve takvim çıkmıyor.
fla nın içinde mi yok yoksa.lütfen yardımcı olun veya saat ve tarihli fla yı yollasyın bi zahmet

BBNET
Geri