nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,973 3 Aralık 2007 #1 arkadaşlar bugün okuldaki bilgisayradan yazarlık yazılımı dosyalarını flash getle indiriyodum okul bitti haliyle indirme yarım kadlı. bilgisyarı kapatmak zorunda kaldım. şimdi ne oldu....yarın açınca tekrar kendi indirmeye devam edermi. tş..
arkadaşlar bugün okuldaki bilgisayradan yazarlık yazılımı dosyalarını flash getle indiriyodum okul bitti haliyle indirme yarım kadlı. bilgisyarı kapatmak zorunda kaldım. şimdi ne oldu....yarın açınca tekrar kendi indirmeye devam edermi. tş..
F fatihpc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 667 3 Aralık 2007 #2 tabiki flashgetin özellği bu kaldığı yerden devam eder (Tabiki üyelki gerektiren bir siteden indirmediysen.Mesela rapidshare)
tabiki flashgetin özellği bu kaldığı yerden devam eder (Tabiki üyelki gerektiren bir siteden indirmediysen.Mesela rapidshare)
nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,973 4 Aralık 2007 #4 evet kaldığı yerden devam ediyo. çok iyi ya. ben ilk defa flash get kullanıyorum da bunuda öğrenmiş oldum.tş. ederim
evet kaldığı yerden devam ediyo. çok iyi ya. ben ilk defa flash get kullanıyorum da bunuda öğrenmiş oldum.tş. ederim
sedom Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 689 4 Aralık 2007 #5 Flash geti aç Dosya Üzerinde sol tıkla ve açılan pencerede Start All de Tabi İngilizce Kullanıyorsan