flash diski taktımda bilgisayarda boş gösteriyor ve flash diskleri kullanamıyorum.....

Kodla Büyü

123456

Aktif Üye
bilgisayarda boş gösteriyor ve flash diskleri kullanamıyorum.....flash diski taktımda ledi yanıyor ve sadece g yada f diye gösteriyor normalde başka bilgisayara taktımda flash diske ne isim verdiysem o da görünüyor.
flash diskleri boş gösteriyor ve flash diske hiç bir şey gönderemiyor flash diskin kapasitesinide 0 gösteriyor.
sürücüsü yüklü usb portunda fareyi yada yazıcıyı kullanbiliyorum.
bazende usb portlarında biri düzgün çalışmadından kullanılamıyor uyarısını veriyor.
ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam flash diskinizi baska usb portlara takmayi denediniz mi?
flash diskinizi baska makinaya taktiniz mi? eger taktiginizda calisiyorsa bilgilerinizi yedekleyip, diski formatlayın bence.

müdür yardımcısının bilgisayarında problem, flash diski diğer usb portlarınıda denedim aynı problem.
farklı flash disklerde kullandım aynı.
flash diski diğer bilgisayarlarda kullanıyorum bi problem yok...

Hocam o zaman sıkıntı m. yardımcının makinadan kaynaklanıyor, iyi bir antivirusle komple tarat istersen, ya da usb aygıtlari kaldır tekrar kurmayi dene bakalim!

usub donanımlarını yeniden kurmaya çalıştımda zaten bu donanım için gerekli olan en uygun yazılım yüklü diyor.
ve daha önce böyle bi problem yoktu 1 haftadır böyleymişş.

Hocam bir virüs türü buna neden oluyor sakın formatlamayın tabi dosyaları kaybetmeye üzülmeyecekseniz. Bu flash diskinizi linux altında çalıştırın dosyalarınız görünecektir. Dosyaları yedekledikten sonra flashı formatlayın. Terjübe ile sabittir. :)

hasarı hocam bütün flash disklerde aynı problem var hepsimi virüslü bilgisayarda virüs olabilir diye düşünüyorum ben.
flash diskin bitek içini açıyor ama gerisi yok.
yardımlarınız için teşekkürler bu arada.

Hocam önemli dosyalarınız varsa kurtarmanız için söyledim eğer önemsizse formatlayın gitsin kolay gelsin. Birde flash diskin bozulmuz olabileceği ihtimalini düşünün.

hocam aynı sorunu bende yaşadım,
konu adını tam bilmiyorum ama autorun virüsleri ile ilgili bir bölüm vardı. oradan indirip temizleyin. benim işime yaramıştı. orada 4-5 tane program var. ben hepsini çalıştırmıştım. hangisi bu işe yarıyor bilmiyorum.

bu konuda yardımlarınızı bekliyorum hala.
aynı problem devam ediyor bitek o bilgisayarda okumuyor diğer bilgisayarlarda kullanılabiliyor flash diskler.
virüstende kaynaklanabilirim mi açaba?

BBNET
Geri