flash delirtti beni..

Kodla Büyü

webbmaster

Üye
arkadaşlarım flash site editlemesini çok araştırdım...flash 8 flash 2004 flash mx vb.kullandım ayrıca swf dönüştürücü decompiler ve quick swf vb.

sağlıklı bir edit yapamıyorum çoğu flash ın sürümünden sanırım format sorunu veriyor...
sorun olmayanlarda açıyorum fla da değişiklik yapıyorum ama kaydettiğim ve ya flash da önizleme yaptığım zaman ve ya dışarı swf olarak aktardığım zaman hızlı bi şekilde garip bir hale geliyor flash...Hızlıca oynuyor anlaşımıyor görüntü...

bu konuda nerdeyse 1 aydır uğraşıyorum...Çoğu flah a uyacak free bir flash sürümü ve free bir decompiler sürümü tavsiyeniz varmı arkadaşlar

Ayrıca fla yı düzenleyip tekrar sorunsuz swf yapılmasında bana az da olsa yardımcı olacak arkadaşlara çok dua ederim......Bende html ve nuke konusunda deneyimliyim Her türlü yardım yapabilirim.....

Hepinize sevgiler.....Lütfen yardım

muallimim' Alıntı:
hocam o dönüştürücüler hep sorunlu dönüştürür. Pek ümitlenme o konuda

Hocam haklı. Flashtan anlamıyorum ama anlayan arkadaşlarım da aynı şeyi söylerdi. %100 verimli olmuyor.

Hürmetler

Hocam, flash surumden dolayı donusturdukten sonra bazen düzgün çalışıyor. bazende anlamsızca bir goruntu olusabiliyor. suan icin yapılacak bir sey olmadıgını zannediyorum.

hocam dönüştürücüler kodları tam anlamıyla fla da yazmadığı için bu problemlerle karşılaşıyorsun. flash free template ler var onlardan indir bi tane üzerinde oynama yap bence

BBNET
Geri