flash cs3 HATASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kty38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kty38

Aktif Üye
flash cs3 meb e verilenlerden pc yurdum . açılışta mavi ekran sistem hatasına neden oluyor sebebi ne olabilir . cd içeriğindeki diğer proğramlar çalışıyor . sorunsuz . flash acılmıyor

hocam buyuk ihtimalle bilgisayrın kaldırmıyordur.arkasımında aynısı olmustu.flası acamıyor.acınca resetlıyor kendını.

Bu sorun herkeste var. Benim makina 2 GB yinede flash cs3 çalışmıyor. Güncelleştirince oluyor diyenler var ama ben denemedim.

hocam lisansız cs3 çalışıyordu şimdiye kadar paşa paşa . portable olan da ... bilgisayar lisanslı proğrama alışık olmadığın dan olabirmi. ? :D

aynen :( vista da çalışıyor. xp de çalışmıyor. Mavi ekran hatası veriyor. Xp onardım -flash tekrar kurdum aynı...

hocam bu program için meb den gelen ***** dosyası var. Yaklaşık 194 mb. her program için klasör var. Bu klasörelri olduğu gibi program files içindeki adobe'ye attığınızda program sorunsuz çalışıyor. Ayrca kaldırmak için de yine bir ek program var. Normal yoldan kaldırmak da problem.

Yav bu ***** yı açıklarmısınız çatlayacam. Bu dosya cd nin içindemi? Bi harfini değiştirip yazsanız.

BBNET
Geri