U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 18 Şubat 2013 #1 arkadaşlar flash bilgim vardı ama tam hakim değilim ve acilen yapmam gereken bir şey var . Yardımcı olabilecek kimse varsa çok sevinirim
arkadaşlar flash bilgim vardı ama tam hakim değilim ve acilen yapmam gereken bir şey var . Yardımcı olabilecek kimse varsa çok sevinirim
U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 18 Şubat 2013 #3 hocam bir fotoya hareket verecez. parçalayıp hareket verme
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 18 Şubat 2013 #4 basit. fotoyu dışarda bölüp herbir parçayı ayrı ayrı import edebileceğin gibi flash içinde de bölebilirsin. hareket vermem için parçaları grafik yapman lazım. gönderirsen hallederiz.
basit. fotoyu dışarda bölüp herbir parçayı ayrı ayrı import edebileceğin gibi flash içinde de bölebilirsin. hareket vermem için parçaları grafik yapman lazım. gönderirsen hallederiz.
U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 18 Şubat 2013 #7 hocam bir dakika flash yüklü değil şimdi oturduğum bilgisayarda..hemen bakıp size dönecem
U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 18 Şubat 2013 #8 hocam benim resim bu bu resime hareket ekleyecem.Önce ortasındaki yıldız kısmı görünecek sonra çiçek kısımları karşılıklı olarak görünmeye başlayacak Ekli dosyalar selçuklu.rar selçuklu.rar 2.1 MB · Görüntüleme: 39
hocam benim resim bu bu resime hareket ekleyecem.Önce ortasındaki yıldız kısmı görünecek sonra çiçek kısımları karşılıklı olarak görünmeye başlayacak
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 18 Şubat 2013 #11 swf boyutu ne olacak? bu resim çok büyük
U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 18 Şubat 2013 #12 hocam bu resim web sayfasında ana sayfanın açılış resmi olacak
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 18 Şubat 2013 #15 şöyle bişey oldu edit: ufak bir hata vardı düzeltildi Ekli dosyalar DENEME.rar DENEME.rar 399.2 KB · Görüntüleme: 53
U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 18 Şubat 2013 #16 çok teşekkür ederim hocamm ben hemen bunu öğrenmeye başlamalıyım..tekrardan teşekkür ederim hocam
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 18 Şubat 2013 #17 bişey değil de fla sını istemeyecek misin?
U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 18 Şubat 2013 #18 evet tam da onu yazıyorudum hocam)size zahmet
U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 18 Şubat 2013 #19 hızını ayarlamam lazım onun dışında süper olmuş..fla sı gelsin de ben de uğraşır tam istediğim hale getiririm
hızını ayarlamam lazım onun dışında süper olmuş..fla sı gelsin de ben de uğraşır tam istediğim hale getiririm
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 18 Şubat 2013 #20 dar zamanda ancak bu kadar oldu hocam. resmi parçalarken kenarlarında ufak parçalar kaldı. geniş zamanda daha güzel bir çalışma yapılabilir. flash 8 formatında fla ve swf: Ekli dosyalar selcuklu.rar selcuklu.rar 5.3 MB · Görüntüleme: 36
dar zamanda ancak bu kadar oldu hocam. resmi parçalarken kenarlarında ufak parçalar kaldı. geniş zamanda daha güzel bir çalışma yapılabilir. flash 8 formatında fla ve swf:
U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 18 Şubat 2013 #21 hocam ben de üzerinde uğraşır düzeltirim elleinize ve emeğinize sağlık
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 18 Şubat 2013 #22 hızını ayarlamak için altta "kare hızı" ayarı var. varsayılanı 12 dir. siz o değeri 25 yaparsanız web için uygun hale gelir.
hızını ayarlamak için altta "kare hızı" ayarı var. varsayılanı 12 dir. siz o değeri 25 yaparsanız web için uygun hale gelir.