Flash bellek tum klasorler gizli

Kodla Büyü

esesim26

Aktif Üye
Arkadaslar cozum bulamadigim icin konu actim kusura bakmayin. Bir ogretmenin flash bellegindeki tum dosya ve klasorler gizli dosya. Ayni zamanda gizli sekmesi kilitli. Attrib komutunu denedim cozum olmuyor. Yardimci olabilirmisiniz?

Hocam korunan işletim sistemi öğelerini gizle seçeneginin tik kaldır. Bütün dosyaları flashtan kes masa üstüne bi klasöre al biçimlendir tekrar geri at.

cuneytpolat87' Alıntı:
Hocam korunan işletim sistemi öğelerini gizle seçeneginin tik kaldır. Bütün dosyaları flashtan kes masa üstüne bi klasöre al biçimlendir tekrar geri at.
Klasorlerdeki gizli kilidi kalkar mi?

Komut istemciye usb belleğinizin harfini girdikten sonra
Kod:
attrib /s /d -r -a -s -h
kodunu girerek gizli klasörlerin hepsini görünür hale getirebilirsiniz.

hocam bu kod virüsü silmiyor sadece dosyaları görünür hale getiriyor. bu virüsü silen bir program antivirüs var mı?

bomax01' Alıntı:
Greenberet83' Alıntı:
https://drive.google.com/folderview?id=0B-sZH9vFY7vFLU5UWE9BTlFlY1k&usp=sharing

Dosyayı çalıştırın 1-2 dk sonra flashın içine bir klasör oluşturup bütün dosyaları içine aktarıyor.
işinizi görür hocam inşallah.

Birçok flashı bu şkelide hallettim.

Hocam bildiğimiz attrib komutu var bunun içinde.

Sanırım sorunu attrıb ile çözemeyen hocam komut sonuna /s /d koymuşmuydun?

Erişim engellendi diyor...

esesim26' Alıntı:
Bu da çözüm olmadı...
hocam usb den önce sizin bilgisayarınızı temizlemeniz lazım. combofix + malware byte ile pc temizleyin sonra winrar ı açın winrar üzerinden usb içindeki dosyalarınızı masaüstüne kopyalayın ve usb yi biçimlendirin. ( sakınola bilgisayarımdan gidip usb yi açmayın virüs tekrar bulaşır. )

hocam öncelikle bilgisayarınızı bi combofizle taratın (usb bellek takılı halde) ardından gizli klasörleri göster ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneklerini değiştirin.Attrube changer programıyla gizli dosyaları görünür yapıp antivirüsünüzle taratın.Umarım hallolur.
ha bir de unutmadan
http://musallatexe.blogspot.com/ surdan dosyayı indirip bunu da deneyin.

BBNET
Geri